X

To Πρωινό: Ποιος θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά

Το Πρωινό επιστρέφει στον ΑΝΤ1 πιο ανανεωμένο από ποτέ. Δείτε τον πρώτο καλεσμένο – έκπληξη που θα κάνει ποδαρικό στη Φαίη Σκορδά.

Ant1news

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το Πρωινό του ΑΝΤ1! Η Φαίη Σκορδά και η παρέα της θα βρίσκονται κοντά μας καθημερινά, με ένα «πρωινό» πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Φρέσκο, με μοντέρνες ιδέες και σε καινούριο πλατό, ενδιαφέρουσες ενότητες και νέα πρόσωπα, ώστε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας ορεξάτοι, με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση.

Σταθερή αξία του πρωινού… η Λίτσα Πατέρα που θα μας ενημερώνει καθημερινά, με το δικό της μοναδικό τρόπο, για τα ζώδια. Τη γεύση αναλαμβάνει ο ταλαντούχος chef Βασίλης Καλλίδης. Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης με γλυκές προτάσεις που θα ξεχωρίσουν στο τραπέζι μας και ο  Τζόρτζιο Σπανάκης με ξεχωριστές ιταλικές και μοντέρνες γευστικές προτάσεις.

Στο πλατό μαζί με τη Φαίη θα βρίσκονται παλιοί αγαπημένοι συνεργάτες όπως ο Θέμης Γεωργαντάς, με το ξεχωριστό του στυλ και ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός, ενώ στην παρέα προστίθενται: η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο  Άρης Καβατζίκης και η Σοφία Τουντούρη. Μαζί με τη Φαίη και φέτος η Τζένη Μελιτά και η Μαντώ Γαστεράτου.

Το παιχνιδιάρικο trailer της εκπομπής είναι στον αέρα, ενώ έγινε γνωστό και ποιος καλεσμένος θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά.

Δείτε ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο fthis.gr