X

Ο Τύπος της Τρίτης

Οι φορολογικοί έλεγχοι, η ρύπανση στον Σαρωνικό και ο καβγάς Γεωργιάδη με Καμμένο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Τα νέα δεδομένα για τους φοροελέγχους, η πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό,  καθώς και ο άγριος καβγάς Γεωργιάδη-Καμμένου στη Βουλή είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ----Ένα λουλούδι και ένα τραγούδι για τον Παύλο – ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ----Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Κοινωνικό μέρισμα στο τέλος του 2017----ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: Σε λίγες μέρες 40.000 «μπλοκάκια» μετατρέπονται σε μισθωτούς----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ – «Φρένο» στις πολύτιμες καθυστερήσεις πληρωμών-----e-Καυγάς Γεννηματά-Θεοδωράκη – ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ο Σόιμπλε., τα γενέθλια και η Ελλάδα----Έλεγχοι τέλος στις χρήσεις έως και το 2005 – Οι υποθέσεις 2006-10 θα ελέγχονται αν υπάρχουν στοιχεία----Έφθασαν 2.500 πρόσφυγες σε μόλις δύο εβδομάδες----Επιλογή της Αθήνας η αύξηση των φόρων----Τουρκία, Ιράκ απειλούν τους Κούρδους – Ενόψει του δημοψηφίσματος----ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ – Νέος πρόεδρος ο Β. Πέππας----ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ – Αλ. Τσίπρας: Όχι νέα μέτρα το 2018-----ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΣΠΕΙΡΑΣ – 764 κλοπές στο μετρό.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συμπόρευση με το ΚΚΕ γιατί το δίκιο του λαού δεν χωράει στο σύστημα της αδικίας – Σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, στο πλαίσιο του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη, μίλησε το Σάββατο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΝΔ – Διαγκωνίζονται σε αντιλαϊκότητα  και διαπιστευτήρια στο κεφάλαιο----Εκκωφαντική σιωπή της κυβέρνησης για το ενδεχόμενο πυρηνικών στον Άραξο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΛΑΣΠΗ Καρχιμάκη για τον Καραμανλή – Πανικόβλητος ο πρ. υπουργός το ΠΑΣΟΚ για τη σκοτεινή υπόθεση κατασκοπίας----Ο Τσίπρας στον κόσμου του! Φταίνε τα… media για την πετρελαιοκηλίδα----ΑΠΟΦΑΣΗ-ΝΤΡΟΠΗ – Τη γλιτώνουν όσοι ήταν σε λίγες πριν από το 2010 και δεν είχαν ελεγχθεί----ΚΑΒΓΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΔΩΝΙ, ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ;----ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ – Αλλαγή φύλου σε χρόνο ρεκόρ με… μία αίτηση----Σχέδιο ανάδειξης των ιστορικών οχυρών της «Γραμμής Μεταξά»----ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΛΙΠΤΙΚΑ----Ποιος είναι ο πρόεδρος του Αρ. Πάγου----ΕΠΙΔΟΜΑ 300-600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ----Είδηση-βόμβα! Βρήκαν σε φορτηγό πλοίο του εφοπλιστή Κούστα 121 κιλά κοκαΐνης.

ΕΘΝΟΣ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για το «πάρτι» στην Πειραιώς----«ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» - ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ----ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο χάρτης με τις νέες Τοπικές Μονάδες Υγείας----ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Επιδότηση για να γίνουν τα «μπλοκάκια» μισθωτοί----ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ – «Γκάζια» Τσίπρα στους υπουργούς του----ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ – Η διχασμένη Τουρκία ενός βίαιου προέδρου----ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ – Ξανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης----ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΜΜΥ – Οργή κατά Τραμπ, «Επικήρυξαν» τον πρόεδρο των ΗΠΑ----Πώς ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου έφτασε στο χείλος της καταστροφής.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μπαράζ προσλήψεων στο Δημόσιο – 3.529 ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ----Το πρόβλημα του Σαρωνικού θα μείνει για χρόνια – ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ «ΕΚΤΑΣΗ» ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ----ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018 328.679 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ – ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΚΑ----ΤΑ 75 ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ----“ROLLING STONE” – Πωλητήριο στο περιοδικό που γράφει την ιστορία της μουσικής----ΕΛΑΦΡΟΧΕΡΗΔΕΣ ΑΡΠΑΖΑΝ 15 ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ… ΤΖΙΡΟ 3.500 ΕΥΡΩ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το ποτάμι της οργής – ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α. – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ----ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ – ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – «Καμία αφορμή για καθυστερήσεις»----ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σόιμπλε… για πάντα----Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΠΠΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ – Ένα «αουτσάιντερ» στον Άρειο Πάγο----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΝΕΣΑ ΡΕΝΤΓΚΡΕΪΒ – «Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ζούμε και πάλι τη φρίκη»----ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – Το μυστήριο με τη θωρακισμένη λιμουζίνα γνωστού πολιτικού-----ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – Στον αέρα η ηλεκτρονική διαδικασία, Χάσμα μεταξύ των υποψηφίων----ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΑΔΕΔΥ, ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ: Εκλογές διαρκείας στα Πανεπιστήμια – ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ… Δεκάδες ψηφοφορίες σε κάθε σχολή μέσα σε ένα δίμηνο επιβάλλει ο νέος νόμος για τα ΑΕΙ και μάλιστα με επόπτη τον ίδιο τον πρύτανη----ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ – Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ----ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΖΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ----ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.

ESPRESSO: ΡΟΖ παγίδα στην καυτή ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ – Το κόλπο επιχειρηματία για να έχει στο χέρι τη μελαχρινή καλλονή---«Έσβησε» ο θρυλικός “Mister Quinta”----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ – Το μυστικό που πήρε μαζί της η ηθοποιός Γ. Αποστόλου----Βρήκαν 12 κιλά ηρωίνης σε πλοίο του Γιάννη Κούστα---Θεσσαλονίκη! Μουγκό κοριτσάκι μίλησε μπροστά σε εικόνα της Παναγίας----Ανατριχίλα στη Νίκαια: 24χρονος έσφαξε με 10 μαχαιριές τον θείο του----ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΜΑΦΙΟΖΟ.