X

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ επιστρέφει στην Ελλάδα (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται στην Ελλάδα για την πρώτη παγκόσμια προβολή, μετά το Φεστιβάλ των Καννών, του ντοκιμαντέρ της για τους πρόσφυγες.

Ant1news

Μετά την πρώτη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ Sea Sorrow στις Κάννες τον περασμένο Μάιο και τα θετικά σχόλια που απέσπασε από κοινό και κριτικούς, η Βανέσα Ρεντγκρέιβ επιστρέφει στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από τον Λόρδο Άλφρεντ Νταμπς (Lord Alfred Dubs), στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας για μια μοναδική προβολή.

Σε μια βραδιά με ιδιαίτερο συμβολισμό, το Sea Sorrow θα παρουσιαστεί στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8:00 μ.μ.

Τη βραδιά θα προλογίσει η Μιμή Ντενίση και την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει συζήτηση υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου Νικόλα Βαφειάδη με το κοινό και τους: Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Λόρδο Άλφρεντ Νταμπς (Εργατικό Κόμμα Μεγ. Βρετανίας, υποστηρικτής Safe Passage), Μιμή Ντενίση, Ηλία Παυλόπουλος (Γενικός Διευθυντής Γιατρών Χωρίς Σύνορα) και Safe Passage.

Το σύνολο των εσόδων από τα εισιτήρια της προβολής θα ενισχύσει τις ανθρωπιστικές οργανώσεις «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και «Safe Passage».