X

Θεσσαλονίκη: έκκληση για τον νέο που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο τροχαίο

Δημόσια έκκληση απευθύνει η οικογένεια του νεαρού που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ant1news

Τη βοήθεια του κόσμου ζητούν οι συγγενείς του νέου που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στη Θεσσαλονίκη

‘Έκκληση απευθύνει σε όλο τον κόσμο η οικογένεια του 22χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Τρίτης.

«Εκ μέρους της οικογένειας του Αντώνη γίνεται δημόσια έκκληση για υλικό από κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες από το τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου& Βασιλέως Γεωργίου τα ξημερώματα στις 19-9-2017.

Υπενθυμίζεται ότι, ο νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, όταν η μηχανή του παρασύρθηκε, μαζί με ακόμα μία, από αυτοκίνητο που οδηγούσε Γερμανός τουρίστας.

 

Αποτέλεσμα του φριχτού τροχαίου ήταν να σκοτωθούν ο Αντώνης, ένας 28χρονος και ο 51χρονος πατέρας του και να τραυματιστεί σοβαρά η 18χρονη φίλη και συνεπιβάτης του Αντώνη.

Η κοπέλα παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, με τα πρώτα κρίσιμα 24ώρα να έχουν περάσει, κάτι που σημαίνει ότι έχει αποφύγει τα χειρότερα και πλέον αναμένεται βελτίωση της κατάστασής της.