X

Λεμπρόν Τζέιμς: Τραμπ είσαι αλήτης!

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μετά την ακύρωση της πρόσκλησης από τον Τραμπ να επισκεφτούν οι πρωταθλητές ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τον Λευκό Οίκο.

Ant1news

Τροφή για σχόλια…. και σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ να ακυρώσει την πρόσκληση προς τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, να επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο.

Είθισται κάθε χρόνο η ομάδα που κερδίζει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ να επισκέπτεται πριν την έναρξη της νέας σεζόν τον εκάστοτε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτείων. Αρκετοί όμως από την ομάδα των «πολεμιστών», από τον προπονητή Στιβ Κέρι μέχρι τον σούπερσταρ Στεφ Κάρι, έχουν κατακρίνει πολλές φορές δημόσια τον Τραμπ, ενώ εμφανίζονταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τηρήσουν αυτό το έθιμο όσο αυτός βρίσκεται στην Προεδρία της χώρας.

Πριν ακόμα προλάβουν οι «πολεμιστές» να απαντήσουν επίσημα για το αν θα πάνε στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ τους πρόλαβε και ακύρωσε την πρόσκληση, γράφοντας στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

 «Το να πηγαίνεις στον Λευκό Οίκο θεωρείται μεγάλη τιμή για μία πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Στέφεν Κάρι διστάζει και γι' αυτό η πρόσκληση αποσύρεται».

 

Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του ΝΒΑ και αστέρι της ομάδας των «Πολεμιστών», απάντησε με ένα πολύ σκληρό τρόπο στον Τραμπ.

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς έγραψε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter. «Αλήτη Τραμπ ο Κάρι είχε ήδη πει πως δεν θα έρθει, όποτε δεν υπήρχε θέμα πρόσκλησης. Μέχρι να εμφανιστείς εσύ, η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο αποτελούσε μεγάλη τιμή».

 

H απάντηση του Τραμπ ήρθε λίγο αργότερα και πάλι μέσω "τιτιβίσματος", αλλά δεν ήταν προσωπική κι έκανε λ΄γο για παίκτες που βγάζουν εκατομμύρια και θα πρέπει να μάθουν να σέβονται.