X

Καστοριά: συνάντησε αρκούδες στη βόλτα με τον σκύλο (βίντεο)

Μία απίστευτη μαρτυρία ενός περιπατητή κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πώς περιγράφει ο ίδιος τη «συνάντηση» με τις αρκούδες.

Ant1news

Τον τρόμο με τα μάτια του είδε ένας άνδρας που το απόγευμα της Δευτέρας έβγαλε βόλτα το σκύλο του.

Ο άνδρας και ο σκύλος του περπατούσαν στην Πέτρα Καστοριάς και όταν βρέθηκαν στο λόφο έξω από την πόλη, βρέθηκαν αντιμέτωποι με αρκούδες!

Κρατώντας το κινητό στο χέρι και τραβώντας βίντεο, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φωνάξει κοντά του τον σκύλο, ώστε να μην πλησιάσει τις αρκούδες, οι οποίες για καλή του τύχη, άλλαξε πορεία.

«Ακόμα ακούω τα βήματά τους να πλησιάζουν γοργά στο μέρος μου… αν δεν είχα τον σκύλο δεν θα φοβόμουνα τόσο για το τι μπορεί να γίνει…. ευτυχώς μόλις με είδε άλλαξε πορεία. Αν συνέχιζε κατά επάνω μου την είχα βαμμένη. Ο σκύλος κοκάλωσε 10 μέτρα από τις αρκούδες και άρχισε μετά να τρέχει από πίσω τους… τον έχασα για 15 λεπτά μέχρι που επέστρεψε τρεμάμενος και την ουρά κάτω από τα σκέλια του. Ούτε μπισκοτάκι δεν ήθελε να φάει και τράβηξε προς το αυτοκίνητο. Λίγες φορές έχω νιώσει τέτοια ένταση στην ζωή μου», περιέγραψε ο ίδιος στο kozanlife.gr.