X

Πέθανε ο πατέρας Αντετοκούνμπο

Σοκ για τον Γιάννη και τον Θανάση, που έχασαν ξαφνικά τον πατέρα τους. Μηνύματα συμπαράστασης από τους Μιλγούκι Μπακς και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ant1news

Toυ Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Σοκ για την οικογένεια Αντετοκούνμπο, ο πατέρας του Γιάννη και του Θανάση, Τσαρλς, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 53 ετών, από ανακοπής καρδιάς.

Ο πατέρας των παιδιών πέθανε, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Μιλγούκι, όπου αγωνίζεται ο Γιάννης με τους Bucks, ενώ ο Θανάσης πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό, για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του.

 Ο Τσαρλς ήταν αυτός που τους είχε περάσει το «μικρόβιο» του αθλητισμού στα παιδιά του, καθώς ο Κώστας και ο Άλεξ παίζουν επίσης μπάσκετ, αφού υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Νιγηρία.

Το 1991, μαζί με τη σύζυγό του Βερόνικα, μετακόμισαν στην Αθήνα.

 

KAE Παναθηναϊκός: Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟ δίπλα στον Θανάση και τους οικείους του

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Τσαρλς Αντετοκούνμπο, πατέρα του αθλητή της Θανάση, καθώς και των Γιάννη, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις. Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για τον ξαφνικό χαμό του Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στον Θανάση και στους οικείους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Μπακς: Ράγιζε η καρδιά της οικογένειας Μπακς

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με δήλωσή του, ο γενικός διευθυντής των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ. «Ράγισε η καρδιά της οικογένεια των Μπακς στην είδηση του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς. Σύσσωμος ο οργανισμός, οι συμπαίκτες και οι προπονητές είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τον Γιάννη και την οικογένειά του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή. Ο Τσαρλς υπήρξε σημαντικό μέρος των Μπακς και θα μας λείψει πολύ. Εκ μέρους της διοίκησης εκφράζουμε τα βαθιά συλλυπητήριά μας και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του,» αναφέρει η δήλωση του Τζον Χορστ.