X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η οργή της Εκκλησίας για την αλλαγή φύλου, η επιτάχυνση των διαδικασιών για την έκδοση συντάξεων και η νέα εποχή στις συγκοινωνίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η νέα ρήξη στις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου, οι μαζικές απονομές συντάξεων για να μην χαθεί η υποδόση, καθώς τα προβλήματα και αντιδράσεις στην πρεμιέρα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Αναχρονιστικό τροπάρι για το φύλο – ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ – Με μήνυση απειλείται ο Γ. Ραγκούσης για την αναφορά του σε ομοφυλόφιλους ιερείς----Το Σπούτνικ Festival ανοίγει τις πύλες του – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ----Η Ν.Δ. (ΑΥΤΟ)ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ – «Επενδύσεις ή προστασία της εργασίας»----ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – Νομοσχέδια με κίνητρα και πρόστιμα----ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – «Πρεμιέρα» για το ηλεκτρονικό εισιτήριο----Στον Καζούο Ισιγκούρο το Νόμπελ Λογοτεχνίας----Η Ρωσία «πουλάει» στη Μ. Ανατολή----“Adios, Βαρκελώνη» από τους τραπεζίτες.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μπλόκο συνδικαλιστών στο ηλεκτρονικό εισιτήριο – Πλήρης ανομία στις συγκοινωνίες ενώ η λαθροεπιβίβαση γιγαντώνεται----Πλώρη για τη Θεσσαλονίκη έβαλε το «Αβέρωφ»----Απόσυρση ταυτότητας φύλου ζητεί ο Ιερώνυμος – Νέα κρίση με την κυβέρνηση----«Σύμβολο κωλυσιεργίας το Ελληνικό» - Δυσαρέσκεια των θεσμών----Οι ερωτικές κατάρες των αρχαίων – Διαχρονικά πάθη----Τράπεζες σκέφτονται φυγή από την Καταλωνία----Υπερωρίες για έκδοση συντάξεων----Κόκκινα δάνεια αξίας 1,5 δις ευρώ πούλησε η Eurobank.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – Στρατηγική των μονοπωλίων η «ζούγκλα» στην αγορά εργασίας – Αποκαλυπτική η ΕΚΤ για τις αντεργατικές μεταρρυθμίσεις που προτάσσουν οι μεγαλύτεροι επιχειρηματικοί όμιλοι της Ευρωζώνης----ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ – Ο λαός να σταθεί απέναντι στις «αναπτυξιακές φιέστες» κυβέρνησης-βιομηχάνων----«ΣΩΜΑΤΕΙΟ» ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΤΤΙΚΗΣ – Η εργοδοσία κανονίζει ποιοι πότε και τι θα ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες----ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – «Στο πόδι» για τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις----ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ – Λάρισα και Πάτρα πήραν χτες τη σκυτάλη----ΗΠΑ – Βλέπουν τη Β. Ελλάδα ως «προγεφύρωμα» στη Βαλκανική.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΟΙΟΙ είναι οι gay μητροπολίτες; Η Εκκλησία απειλεί με μήνυση τον Ραγκούση αν δεν δώσει σε πέντε ημέρες ονόματα – Οργή στην Ιεραρχία, που έστειλε εξώδικο στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ – ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΔΑΜ. ΚΙΑΜΕΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (!!!) ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ----ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ! Η EYROBANK ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ «ΓΥΠΕΣ» ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 97% ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ;----ΤΟ «ΑΒΕΡΩΦ» ΣΑΛΠΑΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ----Δασικοί χάρτες! Περιθώριο έως 25 Οκτωβρίου για «πρόδηλα» λάθη----ΑΛΙΤΗΡΙΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ----Στοιχεία-σοκ! Ο Λεμπιδάκης επιχείρησε να αυτοκτονήσει----Οι συνδικαλιστές μπλοκάρουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο γιατί θέλουν ειδικό… επίδομα.

ΕΘΝΟΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΑΦΜ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – Έφοδος της Εφορίας για ελληνικές «επιχειρήσεις-σφραγίδεςς» σε γειτονικές χώρες – Τα κόλπα για να γλιτώνουν φόρους – Μπλόκο στα βουλγαρικά POS – ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΥΡΙΔΕΣ----ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Τα ηλεκτρονικά ήρθαν, τα πλαστά φεύγουν----Απομνημονεύματα Γ. Βαρβιτσιώτη: Ένα ξεχασμένο telex για τον «επικίνδυνο» Ανδρέα----ΚΑΖΟΥΟ ΙΣΙΓΚΟΥΡΟ – Τα «Απομεινάρια» του έδωσαν το Νόμπελ----ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ – Ρεκόρ λουκέτων στη Βόρεια Ελλάδα----ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ – Οι «χειρουργικές» κινήσεις των απαγωγέων----ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΡΧΕΙΟ – Η ΕΛ.ΑΣ. μπαίνει στη… μηχανή του χρόνου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Βγάλτε συντάξεις γιατί χάνουμε την υποδόση» - ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ----Χάος και οργή για ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο – ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ 4,50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ----Φουντώνουν τα περιστατικά βίας κατά καθηγητών πανεπιστημίου – ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ----ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΦΝΙΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ Ε9 – ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ TAXIS---ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ: ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΛΘΤΡΑ ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ – Η ΕΛ.ΑΣ. ΨΑΧΝΕΙ 4 ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΠΟΥ… ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το ερωτηματολόγιο των εργοδοτών – Η Ν.Δ. ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ – ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΜΑΙΕΥΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ----ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ – ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ-ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – «Πληρώνω όσα πετάω»----ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – Η ηλεκτρονική εποχή είναι εδώ----Β. ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ: Εφικτός ο στόχος για ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέχρι το τέλος του έτους----ΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ – Στον Καζούο Ισιγκούρο.

ΤΑ ΝΕΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ – Ομολογία ενοχής για τις συντάξεις – Τη μέρα που «ΤΑ ΝΕΑ» αποκάλυψαν το τεχνητό πλεόνασμα εις βάρος των συνταξιούχων η κυβέρνηση ανακάλυψε τις καθυστερήσεις και τρέχει υπό την πίεση της τρόικας----ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ – ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ «ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑΣ»----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ – ΚΗΡΥΞΑΝ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΦΗ ΦΥΛΟΥ----ΚΑΖΟΥΟ ΙΣΙΓΚΟΥΡΟ – ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΛΗΣΗ----ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΣΚΙΜΠΕ ΔΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ.

ESPRESSO: ΒΑΡΕΣΕ κανόνι ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΙΕΡ – Η γλυκιά ζωή κατέστρεψε επιχειρηματία με φημισμένη αλυσίδα ζαχαροπλαστείων – Είχε τα πιο αγαπητά τρίγωνα Θεσσαλονίκης----Σοκ! Ο Λεμπιδάκης πήγε να κόψει τις φλέβες του----Ποδοσφαιριστής στη Λευκάδα πιάστηκε με κόκα και έξι κιλά ecstasy----ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ “NOMADS” – Ο Μαυρίδης στα χνάρια του Ντάνου----Γολγοθάς για την αδελφή της Θώδη----Ο θησαυρός του Παντελίδη στα χέρια (;) τραγουδιστών.