X

Οικιακή βοηθός έκρυβε σε απορροφητήρα τα... κλοπιμαία!

Προηγήθηκε καταγγελία της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, η οποία είδε έκπληκτη τους αστυνομικούς να της επιστρέφουν χρήματα και κοσμήματα που εντόπισαν!

Ant1news

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια 39χρονη οικιακή βοηθός, η οποία «ξάφριζε» σε καθημερινή βάση το σπίτι όπου εργαζόταν, στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής, η οποία είχε κλέψει χρήματα αλλά και κοσμήματα από τη γυναίκα για την οποία δούλευε.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, αστυνομικοί της Β΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας συνέλαβαν την 39χρονη Αλβανίδα, η οποία όπως αποδείχτηκε έκλεβε συστηματικά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της συλληφθείσας, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα πίσω από απορροφητήρα, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, και πανάκριβα κοσμήματα που είχε κλέψει από το σπίτι της 63χρονης, όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, χρυσές αλυσίδες με σταυρούς, ρολόγια, ακόμη και χρυσές λίρες.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα, ενώ σε βάρος της 39χρονης σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.