X

“Έσκασε μύτη” ο Σώρρας με ηχητικό μήνυμα

“Επανεμφάνιση” του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα, με απειλές εναντίον πρώην συνεργατών του….

Ant1news



Με ηχητικό μήνυμα “επανεμφανίστηκε” ο Αρτέμης Σώρρας. Ο, επί 7 μήνες, καταζητούμενος “σωτήρας της χώρας” επιτίθεται με σφοδρότητα στους πρώην στενούς συνεργάτες toy, Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως “κερατάδες και προδότες”.

Το ορισμένο ξέσπασμα του Σώρρα προκάλεσε το επικείμενο συνέδριο για την εκλογή νέου αρχηγού στην “Ελλήνων Συνέλευσις”.

«Να παραιτηθούν και να παραδώσουν γρήγορα για να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο» προειδοποιεί τα τρία στελέχη της ΕΣΥ ο Αρτέμης Σώρρας από το κρησφύγετό του, στο διάρκειας 27 λεπτών μήνυμα που μετέδωσαν τα parapolitika.gr.   

Ο άφραγκος κροίσος και η σύζυγός του έχουν καταδικαστεί, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας, σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή, με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. 

Η αφραγκία έχει και τη "βούλα" της Ολομέλειας του Αρείου Παγγου, που άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου, στην αθωωτική για τον Αρτέμη Σώρρα απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (67650/2013), το οποίο είχε δεχθεί ότι είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων (ποσό το οποίο έχει ενσωματωθεί σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας 100 δισ. το καθένα).