X

“Φαρ Ουέστ” με πυροβολισμούς και τραυματίες την πλατεία του χωριού

Άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως μέσα στο καφενείο. Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθούν σήμερα δυο εκ των τραυματιών.

Ant1news

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία του χωριού Κοπανάκι, Τριφυλλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews, στο καφενείο του χωριού, σημειώθηκε ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ ενός Ρομά κι ενός κατοίκου του χωριού, το οποίο όμως έληξε προσωρινά μετά από επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ωστόσο ο Ρομά φαίνεται πως δεν πείστηκε και μετά από λίγο επέστρεψε με μια καραμπίνα, συνοδευόμενος από τον επίσης οπλισμένο αδερφό του.

Τα δύο αδέλφια άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως μπροστά από την πόρτα του καταστήματος, διαλύοντας την τζαμαρία και προκαλώντας πανικό στους θαμώνες, οι οποίοι μαζί με τον ιδιοκτήτη έφυγαν από την πίσω πόρτα για να γλιτώσουν.

Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό τουλάχιστον πέντε ατόμων, εκ των οποίων οι δύο έχουν σοβαρά τραύματα.

Το ένα από τα δύο αδέλφια Ρομά μπήκε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να χτυπήσει όσους είχαν βγει από το κατάστημα, αλλά την ώρα που έκανε όπισθεν φέρεται να παρέσυρε τον αδελφό του και να τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έξι συνολικά τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Για τους τέσσερις εξ αυτών κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ τουλάχιστον ένας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Οι δύο σοβαρά τραυματίες (σε πόδι και μάτι) αναμένεται σήμερα να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει σημάνει «συναγερμός» και ήδη από χθες το βράδυ ισχυρή αστυνομική δύναμη επιτηρεί το ίδρυμα υπό τον φόβο να εκδηλωθεί «βεντέτα».