X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου και οι πρόωρες συντάξεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι τριβές κυβέρνησης-Εκκλησίας για το ζήτημα της ταυτότητας φύλου και οι πρώρες συντάξεις είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΝΤΑΡΣΙΑ Άδωνη, ΑΝΩ ΚΑΤΩ  Η ΝΔ – Δεν πήγε στο χθεσινό προσυνέδριο επειδή το οργανώνει ο Κ. Χατζηδάκης – Απουσίαζαν όλοι (!!!) οι πρώην αρχηγοί (Καραμανλής, Σαμαράς, Μεϊμαράκης) και πολλοί βουλευτές----ΕΦΚΑ: Υπόσχεση ότι αύριο θα δοθούν 5.000 εκκρεμείς συντάξεις----ΚΟΣΚΩΤΑΣ, ΑΚΗΣ, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ – ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΛΑΘΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ----Τα… κόλπα της ΔΕΠΑ για το εργοστάσιο λιπασμάτων της Ν. Καρβάλης----ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ----Ήθελαν να σκοτώσουν τον Έλληνα πράκτορα της CIA Τz. Κυριάκου;-----ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΒΑΦΤΗΚΕ «ΠΡΑΣΙΝΟ»----Άγρια δολοφονία από σατανικό ζευγάρι Βουλγάρων----Να μπουν POS σε όλα τα ταξί θέλουν οι δανειστές----Ξαφνική κρίση! Ο Τραμπ μπλοκάρει τις βίζες  στους Τούρκους πολίτες και τουρίστες.

ΕΘΝΟΣ: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΑΡΤΙΑ – ΤΡΙΒΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΟΥ – ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ----ΤΑΓΜΑΓΤΑ ΕΦΟΔΟΥ – ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ----ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ – ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ----ΟΤΑΝ Ο ΤΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ----ΚΟΥΝΕΒΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ» - «Θέλω δικαιοσύνη για κάθε εργαζόμενο»----ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  - Μήλον της Έριδος για Ύδρα και Λαουρεωτική----ΛΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ  «Έφυγε» η μεγάλη Ελληνίδα δραματουργός----ΣΥΡΙΑ -  Νέα εισβολή τουρκικών στρατευμάτων----ΦΕΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ----ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ – ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΚΛΕΙΔΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ»----ΚΤΕΟ – ΦΡΕΝΟ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ «ΜΑΪΜΟΥ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ποιοι κλειδώνουν πρόωρη σύνταξη έως 750 ευρώ – ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ----ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ----Μένουμε Ισπανία! ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΚΑΙ 50 ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ----Πώς έδρασε το σατανικό ζευγάρι από τη Βουλγαρία – Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 62ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ----ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ – ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ----ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ «ΠΑΓΩΝΟΥΝ» ΤΗ ΒΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ----ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟΥΣ----ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ «Ε.Τ.» ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ----ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ----ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΡΙΒΕΡΣ Ο ΠΑΟ ΑΛΩΣΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΕΦ----ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ο κόσμος αλλάζει, μη σας τρομάζει – ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ – ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ----ΝΔ: ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ----ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ – «Γαϊτανάκι» απειλών----ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ – Ικανοποίηση για τους ρυθμούς πώλησης----ΑΣΦΑΚ ΜΑΧΜΟΥΝΤ – Θύμα δολοφονικής επίθεσης----ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ – Στροφή 180 μοιρών στο προσφυγικό----ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – Καθυστερεί η ρύθμιση των 120 δόσεων----Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΠΡΟΜΗΔΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ».

ΤΑ ΝΕΑ: Ταυτότητα… φύλου αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – Συγκυβερνά με την ψεκασμένη Ακροδεξιά και επιχειρεί να κατασκευάσει άλλοθι αριστεροσύνης με ένα θέμα που προκαλεί διαιρέσεις στο πολιτικό σύστημα και Ιερό Πόλεμο----ΔΗΜΟΣΙΟ – ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ----ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ – Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΘΑΝΑΤΟ----Κομπίνα διαρκείας με το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ – ΒΙΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ----ΛΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ – ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ «ΦΩΝΗ»----ΕΘΝΙΚΗ – ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΔΩΡΑ----ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ – Ο ΜΑΓΟΣ ΤΩΝ ΚΡΙΚΩΝ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΕΦ.

ESPRESSO: «ΔΩΡΟ» 3 σφαίρες στον άντρα της ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ – Η γυναίκα «αράχνη» πριν από το φόνο ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον γιατρό σύζυγό της----ΟΛΑ ΣΤΑ ΦΩΣ! Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ στη στροφή του θανάτου----«ΑΣΥΛΟ» ΑΣΤΕΓΩΝ Η ΧΛΙΔΑΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ----Πόλεμος μαφιόζων στο μπαρ του Μύρτα----ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ – Η ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη ασπάστηκε τη σαϊεντολογία----Άτακτοι νεόνυμφοι σε… ελληνικό νησί----Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγινε ράκος στις μακρινές Φιλιππίνες!