X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η σημερινή κρίσιμη ψηφοφορία για την αλλαγή φύλου και οι αλλαγές στην Νέα Δημοκρατία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η πολιτική δοκιμασία για την ταυτότητα φύλου στη Βουλή και οι αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Μένει Μεσαίωνα η Ν.Δ. – ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ «ΓΡΑΜΜΗ» ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΒΟΡΙΔΗ – Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου ΔΗ.ΣΥ. και Ποτάμι – Τσίπρας προς Ν.Δ.: Ο φιλελευθερισμός σας δεν μπορεί να είναι α λα καρτ και να εξαντλείται στην αγορά εργασίας----ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ – «Θα σας κάψουμε ζωντανούς»----ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΤΡΑΜΠ – Ενίσχυση της συνεργασίας----Το Eurogroup αποχαιρέτησε τον Σόιμπλε----ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ – Η ώρα των αποφάσεων----ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ – Βαθαίνει η «κρίσης της βίζας»----Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη Λούλα Αναγνωστάκη.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το φύλο δοκιμάζει την κυβέρνηση – Διαφωνία από τους ΑΝΕΛ αλλά και εντός του ΣΥΡΙΖΑ – Δική της πρόταση η ΝΔ, που καταψηφίζει----Στα άκρα οι σχέσεις Τουρκίας με ΗΠΑ – Αναστολή χορήγηση βίζας σε Τούρκους----Πώληση χύμα τσίπουρου στις λαϊκές – Σωρεία αντιδράσεων----«Ταξίδι στο άγνωστο» στη Στέγη----12 και 19 Νοεμβρίου οι εκλογές στην Κεντροαριστερά – ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ----Αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία – ΜΕ ΣΠΥΡΑΚΗ, ΖΟΥΛΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ – Να απομονώσει ο λαός την εγκληματική Χρυσή Αυγή και όσους τη θρέφουν----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ» - Η κυβέρνηση πουλάει ευαισθησία ενώ τσακίζει τα κοινωνικά δικαιώματα=----ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ – Την Πέμπτη η διαμαρτυρία για την επίθεση στο δικαίωμα της απεργίας----ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ – Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν έρευνα για την πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ----ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΙΛΑΡΑΣ – Πλήρη και δωρεάν εμβολιαστική κάλυψη ζητά ο ΟΤΕ----ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ – Κάλεσμα στην αυριανή πανυγειονομική κινητοποίηση----«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ» - Αύριο το πανθεσσαλικό συλλαλητήριο στη Λάρισα----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – Σήμερα η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΗΜΕΡΑ ντροπής για τη Βουλή – Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την αλλαγή φύλου που φέρνει ισοπέδωση----Στα άκρα οι ΗΠΑ, που κλείνουν τα σύνορα τους για τους Τούρκους πολίτες----Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! Η Σπυράκη, το φερέφωνο του ΠΑΣΟΚ (και του Mega), γίνεται επίσημη «φωνή» της «γαλάζιας» παράταξης – Ο Κυριάκος πετσόκοψε τις αρμοδιότητες του θυμωμένου Άδωνη! Βαθαίνει το «ρήγμα»----Ο ασυγκράτητος Στρος Καν παντρεύτηκε----ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ----Βρέθηκε ο… γλύπτης που έστησε ήδη άγαλμα στον Σόιμπλε----ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ----Πάνω από 1 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης στην περιφέρεια και στα νησιά.

ΕΘΝΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ – «Γκάζια» στους υπουργούς μέσω επιστολής – Ζητείται ενημέρωση για τα προαπαιτούμενα – Από το αποτέλεσμα θα κριθεί το μέλλον τους στην κυβέρνηση----Προσλήψεις: Έρχονται 81.000 νέες θέσεις εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα----ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ----ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΓΑΘΟΣ – Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ»----ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ – ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ----ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ – Τα κόκκινα δάνεια απειλούν με «κραχ» τη Δικαιοσύνη----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – Μπαίνει «κόφτης» στους μεσάζοντες των λαϊκών αγορών----«ΛΙΦΤΙΝΓΚ» ΣΤΗ ΝΔ – Σπυράκη αντί Κικίλια και Άδωνις χωρίς Άμυνα----ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ – Κόντρα σε υψηλούς τόνους στη Βουλή----ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “IROES” – Ταξίδι ζωής για τους «Μικρούς Ήρωες»----ΑΘΗΝΑ – Αλλάζει ο χάρτης στο κέντρο της πρωτεύουσας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 5 νέα πακέτα για 2.071 προσλήψεις – ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ----SOS από την ψυχιατρική κλινική του «Ευαγγελισμού» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΟΝΙΜΑ ΤΑ ΡΑΝΤΖΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ----ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ----ΣΠΥΡΑΚΗ, ΖΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΔ----ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ 2016 ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ – ΒΑΡΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΩΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ----Φουντώνει ο ψυχρός πόλεμος Ουάσιγκτον-Άγκυρας – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Διχασμένο κόμμα – ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ Η Ν.Δ. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΥΛΟΥ – ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ»----ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ: ΕΚΘΕΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ----ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ – Ταυτοποιήθηκε ανήλικος δράστης----Άλλαξε ο Μανωλιός… ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΠΥΡΑΚΗ----ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – Ντιμπέιτ χωρίς την Φώφη----ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Κέρδισε η… ψυχολογία----EUROGROUP – Ο Σόιμπλε αποχαιρέτησε, οι δανειστές επιστρέφουν----ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Η ευκαιρία ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ – Η εκλογή αρχηγού σηματοδοτεί την επανασύνδεση της Κεντροαριστεράς με την κοινωνική της βάση----Η δοκιμασία ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ – Διχάζει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την ταυτότητα φύλου, Αναμένονται απώλειες στην ψηφοφορία----Οδηγός για την αποδοχή και την αποποίηση κληρονομιάς.

ESPRESSO: ΣΕ ΟΡΓΙΑ με κόκες ο Σκιαδαρέσης – Ο σύζυγος της Μπέσσυς Μάλφα στο κρεβάτι με νεαρά κορτίσια on camera----ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΓΑΜΟ ΤΟΥΣ----«Τύφλα» η Κολιδά του “Survivor” – Έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας----Εφοπλιστές με βίλες εξαπατούν τη… ΔΕΗ----Η πρώην του Κασιδιάρη ξετρέλανε τον Πανταζή.