X

Οι υποψίες του άτυχου γιατρού από τη Σητεία

Την Τετάρτη η απολογία του «σατανικού» ζευγαριού για τη δολοφονία του καρδιολόγου. Οι αμφιβολίες και οι φόβοι που δεν πρόλαβε το θύμα.

Ant1news

Την Τετάρτη θα οδηγηθούν στον Ανακριτή ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός και η 38χρονη ομοεθνής του, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του γιατρού Χριστόδουλου Καλαντζάκη, στη Σητεία.

Το «σατανικό» ζευγάρι είχε ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί κι αυτό θα γίνει με διορισμένους δικηγόρους, αφού κανένας από την περιοχή δεν αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους.

Σε βάρος του 37χρονου εκτελεστή έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η σύζυγος του θύματος διώκεται για απλή συνεργεία ανθρωποκτονίας. Οι δυο τους κρατούνται χωριστά, εκείνος στον ΑΤ Αγίου Νικολάου κι εκείνη στο ΑΤ Νεάπολης.

Στην κρίση της Δικαιοσύνης βρίσκεται και η τύχη του ανήλικου παιδιού, εφόσον αποφασιστεί προφυλάκιση της μητέρας. Στη Σητεία βρίσκεται η μητέρα της 38χρονης, η οποία ενδέχεται να αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια του 4χρονου. Η ίδια δηλώνει σοκαρισμένη από τη δολοφονία του γαμπρού της, τον οποίο περιγράφει με τα καλύτερα λόγια.

Όπως όλα δείχνουν, ο καρδιολόγος είχε υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γυναίκα του, τελευταία, οπότε και είχε εκμυστηρευτεί στους πολύ κοντινούς του ανθρώπους ότι η σύζυγός του τον απατούσε, εκφράζοντας παράλληλα τις αμφιβολίες του για την πατρότητα του παιδιού, στο οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Ο 62χρονος, όμως, δεν πρόλαβε, καθώς το «σατανικό» ζευγάρι είχε βάλει μπροστά το δολοφονικό του σχέδιο, να τον βγάλουν από τη μέση και να καρπωθούν την περιουσία του.

Μάλιστα, η σύζυγος του θύματος και συνεργός του δολοφόνου, ήταν που τον ειδοποίησε για τις κινήσεις του καρδιολόγου την ημέρα της εν ψυχρώ εκτέλεσής του.