X

Νέα επίθεση κατά μετανάστη

Η καταγγελία για την νέα άνανδρη επίθεση κατά μετανάστη, την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά του.

Ant1news

Επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 30χρονος Πακιστανός, την ώρα που πήγαινε να πάρει το λεωφορείο, μετά τη δουλειά του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Πακιστανικής Κοινότητας και της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), ο Ουσμάν Μοχάμεντ κατευθυνόταν από το εστιατόριο που δουλεύει, στη Λαμπρινή, προς τη στάση του λεωφορείου, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ηρακλείου και Τραλλέων.

Ήταν Σάββατο 3 πμ όταν μία ομάδα περίπου δέκα – δώδεκα ατόμων τον περικύκλωσε και άρχισε να τον χτυπά και να τον κλωτσά. Ο νεαρός λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Αγία Όλγα, όπου και νοσηλεύεται, με τραύματα στο πρόσωπο, σπασμένη μύτη και γδαρμένα χέρια.

 

Ο ίδιος δεν μιλά καλά ελληνικά και συνεπώς δεν κατάλαβε τις τους φώναζαν όταν τον χτυπούσαν, παρά ταύτα, σημειώνει πως τα άτομα που του επιτέθηκαν ήταν όλοι ηλικίας 20- 30 ετών.

 

Η επίθεση στον 30χρονο έγινε μία μέρα πριν από την επίθεση που δέχθηκε άλλος Πακιστανός, που εργαζόταν σε θερμοκήπιο στον Ασπρόπυργο, την ώρα που δούλευε. Ο εργάτης αναγνώρισε έναν ανήλικο, μεταξύ αυτών που του επιτέθηκαν, απειλώντας τον παράλληλα για τη ζωή του. Πρόκειται για έναν ομογενή από τη Ρωσία.