X

Σάλος με την φωτογραφία νεόνυμφων σε πόζα… στοματικού σεξ!

Τέλος οι πολιτικοί γάμοι σε μοναστήρι της Λίνδου μετά τα έκτροπα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ant1news

Τέλος οι πολιτικοί γάμοι σε μοναστήρι της Λίνδου, μετά τη φωτογραφία νιόπαντρου ζευγαριού σε πόζα… στοματικού σεξ, που είδε το φως της δημοσιότητας.  

Την εντολή αυτή έδωσε ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, μετά τα έκτροπα που σημειώθηκαν από νεαρό ζευγάρι Άγγλων.

«Δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου, προσθέτοντας ότι ειδυλλιακά μέρη για γάμους έχει και άλλα η Λίνδος.

Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας, η οποία απαθανάτιζε νεαρό ζευγάρι από την Αγγλία, μετά την τέλεση πολιτικού γάμου, να ερωτοτροπεί πίσω από το μοναστήρι.

Ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο.

«Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι» είπε, αναρωτηθείς παράλληλα «γιατί θέλουν φόντο μια εκκλησία, αφού δεν κάνουν θρησκευτικό γάμο;» 

 

To ζευγάρι των Βρετανών που φωτογραφήθηκε σε πόζα… στοματικού σεξ για το γαμήλιο άλμπουμ «Το είχαμε συμφωνήσει πριν παντρευτούμε ότι θα το κάναμε. Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε», εξομολογήθηκε η 34χρονη νύφη, ωστόσο δεν έχει την ίδια άποψη και η τοπική κοινωνία. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γιώργος Ελευθερίου, μετά τον θόρυβο που προκάλεσε το δημοσίευμα της «Sun» και της «Mirror» χθες επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να διακοπεί η τέλεση πολιτικών γάμων στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο του ζήτησε να καθοριστεί ή να κατασκευαστεί άλλο σημείο στον γραφικό κόλπο της Λίνδου, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια έκτροπα που έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται μόδα, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη και έθιμα όχι μόνο του νησιού αλλά και της χώρας. Ο κ. Γιώργος Ελευθερίου, μιλώντας στην «δημοκρατική» εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για το περιστατικό και έκανε λόγο για προσβολή του ιερού χώρου της εκκλησίας, από τους απερίσκεπτους Βρετανούς, που φαίνεται να μην έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του ατοπήματός τους.