X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, το θέμα της οικονομίας και των πλειστηριασμών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η στυγερή δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, οι προτροπές του ΔΝΤ για τήρηση των συμφωνηθέντων, καθώς και το θέμα των πλειστηριασμών είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Στον κόσμο της η Ν.Δ. – «ΦΘΗΝΗ» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ – Μετά τις ιστορίες με «εξωγήινους» ξέπεσε τώρα στα… ψυχοτρόπα!----ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: Δεν ζητάμε νέα μέτρα----ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: «Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή»----Στυγνή δολοφονία – ΟΜΟΘΥΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ----ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ – Στον ανακριτή τρεις από τους δράστες----Πώς θα λειτουργεί η λοταρία αποδείξεων – ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ----Εκτός UNESCO οι ΗΠΑ – ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ, ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Με κατασχέσεις απαντούν στη φορολογική κόπωση – Πραγματοποιούνται 700 την ημέρα – 1 δις απλήρωτοι φόροι τον Αύγουστο----Επιχείρηση γοητείας Μακρόν στους συνδικαλιστές----Εν ψυχρώ δολοφονία Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του – Πού στρέφονται οι έρευνες----Έξι μήνες με αναστολή – Στους 18 του «Ρουβίκωνα»----Ο Τραμπ απειλεί τα μέσα ενημέρωσης – Και αποχωρεί από την UNESCO----Όταν οι ναζί έφυγαν από την Αθήνα----Υψηλότεροι οι μισθοί στο Δημόσιο κατά 38% - Σε σχέση με τις αμοιβές στον ιδιωτικό τομέα----Σε απόγνωση οι δήμαρχοι των νησιών – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ----Συμβόλαιο θανάτου ο φόνος στο Περιστέρι – ΖΕΥΓΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΠΑΜΕ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – Όπλο των εργατών είναι η απεργία δεν την παραδίδουμε στην εργοδοσία! Μαχητική συγκέντρωση χτες έξω από το υπουργείο Εργασίας, ενάντια στα αντεργατικά σχέδια κυβέρνησης-κουαρτέτου-κεφαλαίου, μπροστά στην τρίτη «αξιολόγηση»----ΓΟΝΕΙΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΜΑΘΗΤΕΣ – Διεκδικούν άμεσες λύσεις για τα οξυμένα προβλήματα στα σχολεία----Σήμερα η συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής – ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟΥ-ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΜΠΟΝΑΜΑΣ 300.000.000 ευρώ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – Οριστικό! Θα επιστραφούν στη σύνταξη Ιανουαρίου τα ποσά που κακώς παρακρατήθηκαν – Η κυβέρνηση διορθώνει το λάθος με τις εισφορές στον ΕΟΠΥΥ για 1.000.000 δικαιούχους----Τορπίλη της ΤτΕ στην αξιολόγηση με πονηρές διαρροές για την Πειραιώς----ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ----Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ… ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ F-16----Εισήγηση-σοκ στον Μακρόν: Πάρτε τα σπίτια ιδιωτών από χώρες με χρέη»----ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΤΑΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ----«Βολεύτηκε» ο Ντάισελμπλουμ με μηναίο μισθό 14.000 ευρώ----Χαμός με τον Λεβέντη για την αλλαγή φύλου: «Θα παραιτηθώ, σας βαρέθηκα».

ΕΘΝΟΣ: ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ----Τίτλοι τέλους για το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ----ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – Χαμάς-Φατάχ ξανά μαζί, δέκα χρόνια μετά----ΔΝΤ – Ελάφρυνση χρέους και όχι νέα μέτρα----ΦΟΡΟ-ΛΟΤΑΡΙΑ – Σε κλήρωση θα μπαίνουν όλες οι συναλλαγές----ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ – Ο δημόσιος τομέας παραμένει ελκυστικός----ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – «ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΜΝΟ----ΕΣΠΑ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ----ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΚΟΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ με ξένους εκτελεστές – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΔΣΑ----ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ----Εκπαιδευτικοί ΣΥΡΙΖΑ κατά Γαβρόγλου για το Νέο Λύκειο----ΝΕΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ 57 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΙΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Παιχνίδια με τα σπίτια των άλλων – ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-----ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ----Ν.Δ. – Μεταξύ Νίκου Καραχάλιου και… Μισέλ Ασημακοπούλου----ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ – Οι συγκρούσεις και οι απαντήσεις των υποψηφίων για την Κεντροαριστερά----ΝΑΥΑΓΙΟ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» - Βατραχάνθρωποι μπήκαν στο κουφάρι του πλοίου.

ΤΑ ΝΕΑ:  ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ – Σήμερα ορκίζονται αύριο φεύγουν – Πλήγμα για τη χώρα η αιμορραγία επιστημόνων – Μόνο τον Ιούλιο το 50% των  νέων γιατρών ζήτησε έγγραφα για το εξωτερικό----ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΧΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ----ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ – ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Ή ΜΕΤΡΑ---ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΦΑΤΑΧ-ΧΑΜΑΣ – ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ---ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΙΟΛΙΑ ΠΗΡΑΝ ΑΡΙΣΤΑ.

ESPRESSO: ΘΥΜΑ εγκλήματος ο Χατζηγιάννης – Η περιπέτεια που «τσάκισε» τη ζωή του δημοφιλούς τραγουδιστή----«Έφαγαν» τον δικηγόρο ΜΙχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του----Ο Βαζαίος ξέφυγε από το «τέρας» που τον έστειλε στο νοσοκομείο----Ποιοι «θέρισαν» τους νονούς τη νύχτας Γρίβα-Γιατράκη – Οι ματωμένες διαδρομές πίσω από τη δολοφονία ανδρόγυνου στο Περιστέρι----Η ΩΡΑΙΑ ΔΑΝΑΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ----Το μυστικό του «Δράκου του ωδείου»----Νέες εχθροπραξίες στον πόλεμο του εφοπλιστή Κούστα με την πρώην σύζυγό του.