X

Θρήνος στο “ύστατο χαίρε” στο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (φωτο)

Πλήθος κόσμους, εκπρόσωποι της πολιτικής και της νομικής σκηνής είπαν το «τελευταίο αντίο» στον δικηγόρο που δολοφονήθηκε στο γραφείο του.

Ant1news

Πλήθος κόσμου μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου βρέθηκαν από τις 15:00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο Ελληνικό για να πουν το τελευταίο αντίο στον δικηγόρο.

Η ταφή του θα ακολουθήσει στο νεκροταφείο του Ελληνικού.

Η οικογένειά του βρέθηκε από νωρίς στην εκκλησία, όπως και εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, καθώς και του πολιτικού και νομικού κόσμου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,o Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης,  η Ντόρα Μπακογιάννη ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, αλλά και πλήθος συναδέλφων του, όπως ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Παξινός, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο πρώην Υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, βρέθηκαν στο Ελληνικό, για το ύστατο χαίρε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα στεφάνια κατέκλυσαν το προαύλιο της εκκλησίας, ενώ η οικογένεια με μια λιτή ανακοίνωση, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε κοντά της.

 

 

 

«Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση όλων στις δύσκολες στιγμές της οικογένειας μας, μετά τον άδικο χαμό του Μιχάλη μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.