X

Nomads: ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από το Παλουάν στο Πρωινό (βίντεο)

Τηλεφωνική συνομιλία με την Φαίη για τη μάχη με τον τυφώνα, τις φερόμενες αδικίες και τις κόντρες μεταξύ των παικτών.

Ant1news

Τηλεφωνική συνομιλία με το Πρωινό είχε από το νησί Παλουάν ο παρουσιαστής του Nomads, Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης περιέγραψε τη μάχη που δίνει όλη η ομάδα του Nomads με τα καθημερινά φυσικά φαινόμενα που πλήττουν το νησί των Φιλιππίνων, κάνοντας λόγο για «καθημερινή μάχη με τροπικές καταιγίδες».

Όπως είπε, «η θάλασσα αγριεύει» τόσο που δεν μπορούν να φτάσουν στην παραλία με κανέναν τρόπο. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της περασμένης εβδομάδας, οπότε και η ομάδα του «Ωκεανού» δεν κατάφερε να φτάσει στην παραλία, λόγω των κυμάτων.

Όπως διευκρίνισε, πάντως, «είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας».

«Η μοναδική συντροφιά που μπορώ να έχω εδώ είναι το Instagram», είπε, καλώντας τον κόσμο να του στέλνει μηνύματα, καθώς απαντά σε όλους.

Ερωτηθείς για το αγώνισμα της προηγούμενης Παρασκευής, το οποίο σχολιάστηκε πολύ λόγω της νίκης της Νατάσας, τόνισε πως «όταν υπάρχει διαιτητής, είναι θέμα διαιτητή» και χωρίς να πάρει θέση, διερωτήθηκε «για ποιον λόγο να στηρίξουμε τη Νατάσα;», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο διαιτητής του Nomads είναι ο ίδιος σε όλα τα Nomads του κόσμου και είναι ξένος.

Τόνισε πως «τα προσωπικά του κάθε παίκτη δε με ενδιαφέρουν» και ότι, «καμία φιλία δεν έχει σημασία για μένα την ώρα του παιχνιδιού», ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την φερόμενη ύπαρξη κόντρας μεταξύ Αλεξάνδρου – Μαυρίδη.