X

“Τελευταία πράξη” του δράματος στο Μαρκόπουλο

Σήμερα η κηδεία της 17χρονης και της μητέρας της. Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις. Είχε προσπαθήσει να την ρίξει από την ταράτσα μια ημέρα πριν.

Ant1news

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στις 15.00 συγγενείς και φίλοι στη 17χρονη Μαρίνα, η οποία έχασε τη ζωή της από τα χέρια της μητέρας της, το πρωί του Σαββάτου, στο σπίτι τους στο Μαρκόπουλο.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα «παιχτεί» στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου, όπου ο πατέρας της Μαρίνας θα κληθεί να αποχαιρετήσει την κόρη του Μαρίνα αλλά και τη γυναίκα του Ασπασία.

Εν τω μεταξύ, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν, καθώς η γυναίκα, που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μια μέρα πριν το φρικτό φονικό πήγε να ρίξει την κόρη της από την ταράτσα.

Οι αποκαλύψεις προκαλούν φρίκη για την κατάσταση που βίωνε η 17χρονη κοπέλα καθώς η μητέρα της είχε εγκαταλείψει τη φαρμακευτική της αγωγή, σύμφωνα και με τα όσα κατέθεσε ο πατέρας, ο οποίος εγκατέλειψε το σπίτι στο οποίο έζησε τις πιο φρικαλέες στιγμές της ζωής του.

Στην κατάθεσή του ο τραγικός πατέρας όπως ανέφερε είχε κατέβει στο λεβητοστάσιο, για να καθαρίσει το μηχανισμό της πισίνας και να τον θέσει σε λειτουργία. Τότε, η σύζυγός του βρήκε την ευκαιρία να τον κλειδώσει στο υπόγειο.

 

Δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να καλέσει σε βοήθεια την κόρη και τους γείτονές του. Ανέφερε, μάλιστα, ότι άκουγε τις φωνές της κόρης του.

Τελικά, κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα του λεβητοστασίου με εργαλεία, που υπήρχαν στο χώρο και βγαίνοντας έτρεξε προς του σπίτι του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, βρήκε κηλίδες αίματος στο ισόγειο, αλλά η κεντρική πόρτα του σπιτιού και τα παράθυρα ήταν κλειστά.

Έτρεξε αμέσως στον πρώτο όροφο, όπου επίσης εντόπισε αίματα, σε πολλά σημεία, χωρίς όμως να εντοπίσει την κόρη και τη σύζυγό του.

Αμέσως βγήκε έξω από το σπίτι, ζητώντας βοήθεια από έναν γείτονα, ενώ επιστρέφοντας αντίκρυσε την κόρη και τη γυναίκα του πίσω από τις γκαραζόπορτες, χωρίς σφυγμό.