X

Θρήνος στο Μαρκόπουλο - Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη

Στο νεκροταφείο του Μαρκόπουλου γράφτηκε ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας…

Ant1news

Τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο. Ο τραγικός πατέρας “αποχαιρέτησε” την μονάκριβη κόρη του Μαρίνα και την παιδοκτόνο, και αυτόχειρα, σύζυγό του Άσπα.  

Η 54χρονη μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κατακρεούργησε με μαχαίρι την 17χρονη κόρη της και στην συνέχεια αυτοκτόνησε

Ο θρήνος ήταν βουβός στο κοιμητήριο. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είπαν το «στερνό αντίο σε μάνα και κόρη και προσπάθησαν να συμπαρασταθούν στον τραγικό πατέρα.

Εκεί ήταν και συμμαθητές της 17χρονης Μαρίνας. Ακόμα και η ΑΕΚ, η αγαπημένη της ομάδα, έστειλε στεφάνι για να αποχαιρετήσει το άτυχο κορίτσι.

 

Σοκάρουν, εν τω μεταξύ, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η 54χρονη μητέρα, μια μέρα πριν από το φρικτό φονικό πήγε να ρίξει την κόρη της από την ταράτσα.

Οι αποκαλύψεις προκαλούν φρίκη για την κατάσταση που βίωνε η 17χρονη κοπέλα καθώς η μητέρα της είχε εγκαταλείψει τη φαρμακευτική της αγωγή, σύμφωνα και με τα όσα κατέθεσε ο πατέρας, ο οποίος εγκατέλειψε το σπίτι στο οποίο έζησε τις πιο φρικαλέες στιγμές της ζωής του.