X

Πατέρας δολοφονηθείσας στο Β Νεκροταφείο Αθηνών στον ΑΝΤ1 : Ήταν πληρωμένος δολοφόνος (βίντεο)

Πώς συνδέει τον φόνο με την δουλειά της. Συγκλονίζει ο ιερέας που την βρήκε χτυπημένη στο Κοιμητήριο.

Ant1news

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 32χρονης  Δώρας που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο Β Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».

Η νεαρή κοπέλα πήγαινε καθημερινά τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:00 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της Δώρας (βίντεο)

Η τελευταία της ανάρτηση στο Facebook

 

 

Αρχικά την τραυμάτισε, η κοπέλα σύρθηκε για λίγα μέτρα κι εκείνος την πλησίασε και της κατάφερε την έκτη και μοιραία μαχαιριά, στην πλάτη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της.

Στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ενώ δεν υπήρξε κανένας αυτόπτης μάρτυρας.

Η τσάντα της, με τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν πάνω της.

«Η Δώρα δεν φοβόταν», δήλωσε ο πατέρας της άτυχης Δώρας, σημειώνοντας ότι «είχε στα χέρια της μεγάλες υποθέσεις, όπως η Λίστα Λαγκάρντ και άλλες λίστες». Ο πατέρας του θύματος είναι πεπεισμένος ότι η δολοφονία της κόρης του σχετίζεται με τη δουλειά της, αφού όπως λέει «αν ήταν κοινός εγκληματίας, θα έπαιρνε την τσάντα της και θα έφευγε». 

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διέκοψαν την κυκλοφορία του Ηλεκτρικού, καθώς ο σταθμός είναι δίπλα και υπήρχε ο φόβος να διαφύγει με το τρένο ο δράστης.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται.

Το Β'Νεκροταφείο Αθηνών θα παραμείνει κλειστό σήμερα.

 

 

Η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά Α.Γερακούδη, μιλώντας με τη σειρά της στο Καλημέρα Ελλάδα, έκανε λόγο για μία από τις «συναδέλφους, που θέλεις να υπηρετήσεις μαζί τους».

 

Διευκρίνισε ότι η κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα των Ελέγχων, αρνήθηκε ωστόσο να υποστηρίξει ή να διαψεύσει τις καταγγελίες του πατέρα της, σημειώνοντας ότι αυτά είναι θέματα των Αρχών.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο της κοπέλας, στην οποία αναφέρει ότι οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών για κάθε πληροφορία.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος.

Βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφου μας».

Aστυνομικές πηγές διευκρίνισαν, με δηλώσεις τους στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι, από τις μέχρι τώρα έρευνες, η δολοφονία της γυναίκας δεν συνδέεται με κάποια υπόθεση του ΣΔΟΕ.