X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ για τα F-16, οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ και τα όρια ηλικίας για σύνταξη με διαδοχική μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16, η αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ με φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, καθώς και η εγκύκλιος του ΕΦΚΑ για τη διαδοχική ασφάλιση είναι τα θέματα που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – «Νάρκη» από ΣτΕ πόθεν έσχες δικαστικών, δημοσιογράφων, εκδοτών, λιμενικών, στρατιωτικών και σωφρονιστικών υπαλλήλων---- ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – Η Ελλάδα επέστρεψε διαψεύδοντας τους οπαδούς της λιτότητας –Στήριξη Πενς για οικονομία, χρέος, εθνικά---ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – Στόχος όλα τα προσφυγόπουλα να πάνε στο σχολείο----Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 7.685 μακροχρόνια ανέργους – ΣΕ 34 ΔΗΜΟΥΣ----Καταλωνία Ώρα Μηδέν----Η πρώτη γυναικεία αγροτική φυλακή.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στα σκαριά φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας – Θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ όταν είναι έτοιμες οι νέες αντικειμενικές αξίες----Σε ισχυρότερη Κίνα στοχεύει ο Σι----Κυβερνητικό βέρτιγκο από τη συμφωνία των F-16 – Η Τουρκία στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα-Πενς---Η θάλασσα καταπίνει τις ελληνικές παραλίες – Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η διάβρωση των ακτών----Προσπάθεια να λιώσει ο πάγος – Μεταξύ ΗΠΑ-Τουρκίας----Νέα ζωή τους περιμένει στη Γαλλία----ΕΦΚΑ – Άρον άρον έκδοση συντάξεων.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – «Ξέπλυμα» του ιμπεριαλισμού και επικίνδυνες για το λαό συμφωνίες – ΚΚΕ: Οι λαοί, με τον αγώνα και την αλληλεγγύη τους, μπορούν  να ανοίξουν έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο, σε ρήξη με την εξουσία του κεφαλαίου, με τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ – Εντατικά παζάρια για εκκρεμότητες και «προαπαιτούμενα»----ΠΑΜΕ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ-ΦΟΕΡΕΙΣ – Πολύμορφη δράση ενάντια στο νέο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης----100 ΧΡΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ – Μια ξεχωριστή συναυλία-ύμνος στην οικοδόμηση της νέας ζωής----ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ – Σε νέα φάση οι ανταγωνισμοί μετά την κατάληψη της Ράκα----ΑΡΘΡΟ – Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στα ταξί----Η ΔΑΣ ΓΙΑ «ΣΩΜΑΤΕΙΟ» ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΤΤΙΚΗΣ – Η μάχη με τους μηχανικούς της εργοδοσίας δεν έχει τελειώσει.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΛΛΑΖΟΥΝ όλα στον ΕΝΦΙΑ –Τι προανήγγειλε η Παπαναστασίου σε συνέδριο για την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ----Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ F-16 – Είναι ή όχι απαραίτητη η αναβάθμισή τους; Πόσο αξιόμαχα θα γίνουν έναντι της Τουρκίας – Βέρτιγκο έπαθαν οι Γερμανοί από τη στήριξη Τραμπ στην Ελλάδα, Κοινωνικό μέρισμα 1 δις υποσχέθηκε ο Τσίπρας----Σοκ! Βακτήριο χολέρας στα υπόγεια του Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»----Στοιχεία-φωτιά για το μέγα σκάνδαλο με τα βλαστοκύτταρα----ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ (!!!) ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ----Ξέσπασε πόλεμος για τα επικίνδυνα τρόφιμα----ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ----Ντροπή! Κοροϊδεύει το ΕΤΕΑΠ 120.000 συνταξιούχους για τις προσωρινές επικουρικές.

ΕΘΝΟΣ: ΤΑ F-16 ΕΚΝΕΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ – ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ «ΑΠΑΝΤΗΣΕ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΑ----ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  Μεγάλες αλλαγές στα ειδικά μισθολόγια----ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Δικαστικό μπλόκο στις δηλώσεις «πόθεν έσχες»----ΑΚΙΝΗΤΑ – «Ασανσέρ» οι νέες αντικειμενικές----ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ – ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ 30.000 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ----ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ «ΜΑΥΡΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (3-1).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Χαμηλότερα όρια ηλικίας για σύνταξη με διαδοχική – ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ----ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 2,4 ΔΙΣ ΤΩΝ F-16 – ΒΕΡΤΙΓΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ DEAL ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ----ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.----Μειώνει τα δημοτικά τέλη ο Δήμος Γλυφάδας από το 2018----Ο «Ε.Τ.» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ – Νέο σύστημα ραντεβού με γιατρούς ΕΟΠΥΥ----ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΥΨΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1,70.

Η ΕΦΗΕΜΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Νόμος, το δίκιο των δικαστών – ΣτΕ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ… ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ----ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΕΝΣ – Ισοζύγιο θετικό----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ Ε.Ε. ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ… ΜΠΕΛΑΔΕΣ----ΣΥΡΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ – Τον δέχτηκε η  Γερμανία, τον απέλασε η Ελλάδα----ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ – Επέστρεψε με «Το τελευταίο σημείωμα»----ΜΠΑΡΤΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1 – Μια εμπειρία, ακόμη, λοιπόν….

ΤΑ ΝΕΑ:  Ιπτάμενοι και ψεύτες – ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – Για συμφωνία 2,4 δις για τα F-16 μιλάει η κυβέρνηση Τραμπ διαψεύδοντας μέσα σε λίγες ώρες τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης Τσίπρα για κόστος 1,1 δις – ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ – ΕΙΡΩΝΕΙΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΣΤΑΛΗ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ----ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ – ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο (ΝΕΟΣ) ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗΣ----ΒΑΒΕΛ – 100+2 ΕΠΙΤΡΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ----ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ – ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΖΟΛΩΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ----Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ 3-1 ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ – ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙ.

ESPRESSO: ΝΕΚΡΟΣ ηθοποιός συνομιλεί ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ – Ο Χρήστος Τσάγκας έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια----ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ – Ασθενείς άκουσαν την… αναγγελία του θανάτου τους από τους γιατρούς μόλις πέθαναν----Bodybuilders και νονοί της νύχτας πίσω από XXL «βιομηχανίας» ντόπας! «ΝΤΟΥ» ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.----Η Βέτα Μπετίνη «έσβησε» ήσυχα στα 60 της σε νοσοκομείο----Η διαμαρτυρία της Star Ελλάς για τα Γλυπτά του Παρθενώνα----Ποινή-χάδι στους απαγωγείς της ανιψιάς του Mr Αστέρα Τρίπολης----ΘΡΙΛΕΡ! 30ΧΡΟΝΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΦΑΓΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΑΦΟ ΣΤΟ Β’ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.