X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Οι αλλαγές στον φόρο ακίνητης περιουσίας, το κοινωνικό μέρισμα και το θέμα της ευθανασίας μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το σχέδιο επαναφοράς του ΦΜΑΠ, το plan B της κυβέρνησης για το κοινωνικό μέρισμα, και το  ζήτημα της ευθανασίας μας είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Σύγχρονη δουλεία – ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΒ – Σύμβαση μηδενικών ωρών και κουπόνια αντί μισθού θέλουν οι βιομήχανοι----«Ειδήσεις» στα χρόνια της χολέρας – Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ----ΚΟΡΜΠΙΝ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: «Ακολουθούμε το παράδειγμά σας»----ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΗΠΑ: «Το ταξίδι πήγε εξαιρετικά καλά»----ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ – Προς «πάγωμα» της προενταξιακής βοήθειας στην Τουρκία----«Καμπανάκι» Μαλά για το Κυπριακό – ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ----Έντομα: Οι «παρείσακτοι» του πλανήτη απειλούνται με εξαφάνιση.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οικογενειακός ο νέος ΦΜΑΠ – Παγίδα σε όσους διασπούν την ακίνητη περιουσία για λιγότερο ΕΝΦΙΑ----Τετ α τετ Μητσοτάκη με Γιούνκερ – ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ----Ευκολίες πληρωμής για τα F-16 – Αναζητούν οι ΗΠΑ----Η Μέρκελ βάζει «πάγο» στην Τουρκία----Σε επιδημία μετατρέπεται η αϋπνία – Με ποιες ασθένειες συνδέεται----Η Μαδρίτη επιβάλλει τον νόμο της – Στην Καταλωνία----Η Ξένια Σομπτσάκ πιθανή αντίπαλος του Πούτιν---Σκληρή ανακοίνωση ΥΠΕΞ κατά Τιράνων – ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΜΑΡΑ----ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – Προς εκκαθάριση και «κούρεμα» οφειλών.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Επιβεβαιώνει τις προετοιμασίες για φύλαξη πυρηνικών στον Άραξο – Εκτεθειμένη η κυβέρνηση για τις κάλπικες «διαψεύσεις» των σοβαρών καταγγελιών του ΚΚΕ – Να ενημερώσει τώρα το λαό τι συζητάει με τις ΗΠΑ----ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ – Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι----ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ – Τα αφεντικά αμόλησαν  ξανά τους χρυσαυγίτες ενάντια στο ΚΚΕ----19ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ – Απαράδεκτη προσπάθεια απαγόρευσης και παρεμπόδισης των κομμουνιστικών συμβόλων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΟΙΟΙ θα πάρουν 1.000 ευρώ κοινωνικό μέρισμα – Αποκλειστικό: Το plan B της κυβέρνησης για το φετινό χριστουγεννιάτικο «δώρο»----Μαζέψτε τον! Ρεσιτάλ ανθελληνισμού από τον Γ. Κύρτσο για τα F-16----Έκπτωτο το διοικητικό συμβούλιο του Καμίνη στο Γηροκομείο Αθηνών----Ο Φαήλος ισοπεδώνει τον Άδωνι με αφορμή άρθρο στη δημοκρατία----ΘΕΜΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ----Οι Γερμανοί κλείνουν (και) την «Πίτσος»----ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ----ΑΕΚ από ατσάλι στο Μιλάνο----«Μαϊμού» σκευάσματα και σε ράφια φαρμακείων----Έρευνα για τα βλαστοκύτταρα: «Βροχή» οι παράνομες χρεώσεις από τα ιδιωτικά μαιευτήρια.

ΕΘΝΟΣ: Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ – Οι άξονες της παρουσίασης που έκανε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο των ΗΠΑ – Η σημασία των επαφών στην Ουάσιγκτον και τα μηνύματα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση – «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ----ΜΑΦΙΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ – Η ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ «ΦΑΡΜΑΚΑΚΙΑ»----ΣΟΥΔΑ – ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ----Η ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 70 ημέρες για να κερδίσετε το αφορολόγητο – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ----Θρίλερ στο Β’ Νεκροταφείο – ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ Ή ΕΠΙΘΕΣΗ ΨΥΟΠΑΘΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 32ΧΡΟΝΗΣ ΜΕ 14 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ----ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ 17 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ----Γιατί οι Κινέζοι αγοράζουν ακίνητα στα Εξάρχεια----ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ----ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ Ο ΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΙΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ «ΕΦ.ΣΥΝ.» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – «Κάνουμε ανοίγματα χωρίς να ταυτιζόμαστε ή να παραδινόμαστε»----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΑΝΤΟΝΙΟ ΦΕΡΑΡΙ----ΗΡΙΑΝΝΑ-ΠΕΡΙΚΛΗΣ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΗΜΑ----ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 410 ΓΣΝΑ – Σκιές πάνω από την κλινική----ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΤΑΘΜΟΙ – Ανταγωνισμός με εναλλαγές----ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ – Το Βατερλό των πρακτόρων της τουρκικής ΜΙΤΣ----ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Η  Χ.Α. ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.

ΤΑ ΝΕΑ: Τερέζα Μέι – ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ – Η πρωθυπουργός της Βρετανίας ευχαριστεί τους Έλληνες μετανάστες και καλεί την ΕΕ να είναι «πρακτική» στις διαπραγματεύσεις για το Brexit----ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ----ΤΑ F-16 ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ.. ΔΙΑΒΟΛΟΥ – ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ----ΓΙΟΣΚΑ ΦΙΣΕΡ – ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ----ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΜΙΚΗ----ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ – ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

ESPRESSO: ΟΙ 365 ημέρες της φωτιάς – Η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου αποκαλύπτει στην Espresso – Η παραμονή για έναν χρόνο του πλανήτη Δία στον Σκορπιό φέρνει τα πάνω κάτω----Ποιος έσφαξε πάνω από τον τάφο του πρώην συντρόφου της την 32χρονη ελέγκτρια του ΣΔΟΕ----Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ “SUBURRA”----Ξέσπασε σάλος για τον «διάβολο» Χρανιώτη----Ο εφοπλιστής Ν. Τσαβλίρης “captain” του Κολλεγίου των πρώτων----“Espresso Girl” ζευγάρι με πρόεδρο κόμματος----«ΞΗΛΩΣΑΝ» ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.