X

Κοντά στον αγαπημένο της κηδεύεται η άτυχη εφοριακός

Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στην 32χρονη. Σπαρακτικά μηνύματα από την οικογένειά της. Τι λένε οι γονείς του φίλου της. Ξέσπασμα κατά του πατέρα από την αδελφή του θύματος.

Ant1news

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύεται στις 15:00 η άτυχη εφοριακός, η οποία βρέθηκε νεκρή με 14 μαχαιριές στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η 32χρονη Δώρα είχε πάει να "επισκεφθεί" τον φίλο της, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν λίγα χρόνια σε εργατικό δυστύχημα. Τώρα, η ίδια θα ταφεί κοντά του, καθώς η μοίρα έπαιξε σε αυτό το ζευγάρι ένα περίεργο παιχνίδι...

Η άτυχη κοπέλα επισκεπτόταν συχνά το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπως δήλωσε και ιεράς του χώρου, ο οποίος την γνώριζε. Ήταν η καθημερινή της συνήθεια από όταν ο αγαπημένος της Γιάννης "έφυγε" από τη ζωή.

Εν τω μεταξύ, οι γονείς του αδικοχαμένου Γιάννη δηλώνουν ότι την άτυχη κοπέλα γνώρισαν για πρώτη φορά πάνω από τον τάφο του παιδιού τους, διαψεύδοντας έτσι ότι υπήρξε μεταξύ τους αρραβώνας. «Το κορίτσι ερχόταν το απόγευμα. Κάποιες φορές την είχα συναντήσει και πρωί τα Σαββατοκύριακα» είπε η μητέρα του παιδιού.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της άτυχης 32χρονης ραγίζει καρδιές με το σπαρακτικό της μήνυμα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. «Αδελφή μου, αίμα μου, έφυγες νωρίς. Σε περιμένω να γυρίσεις κι ακόμη δεν γύρισες. Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί και τώρα μας άφησες μόνους» γράφει η Κωνσταντίνα και τονίζει: «Σε σκότωσαν άδικα κι ήσουν ένας άγγελος. Σε περιμένω να γυρίσεις, ήσουν η ζωή μου όλη».

Η ίδια, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, κάνουν έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει, ενώ η μητέρα της, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι η Δώρα είχε συνεχώς ένα φόβο για τη ζωή της, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε κάνει και ασφάλεια ζωής.

Ο πατέρας της κοπέλας, που εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά, έκανε λόγο για πληρωμένο δολοφόνο, καταγγέλλοντας ότι η δολοφονία της κόρης του σχετίζεται με κάποια από τις υποθέσεις που χειριζόταν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοπέλα που δούλευε στους ελέγχους του Δικαστικού Τμήματος, είχε στο παρελθόν εκφοβιστεί. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η κόρη του χειριζόταν μεγάλες υποθέσεις, όπως αυτήν της λίστας Λαγκάρντ.

Ωστόσο, η αδελφή της Δώρας, σε ανάρτησή της στο Facebook στρέφεται κατά του πατέρα τους. «Αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας» έγραψε.

 

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με την άτυχη εφοριακό ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας. Το νεαρό κορίτσι φαίνεται να περπατά στο δρόμο που οδηγεί προς την πύλη του νεκροταφείου, λίγη ώρα πριν την άγρια δολοφονία της. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο δρόμος είναι γεμάτος κόσμο και αυτοκίνητα, ενώ η ίδια περπατά αμέριμνη προς τον προορισμό της μέχρι τη στιγμή που στρίβει αριστερά για να εισέλθει στο χώρο του νεκροταφείου.