X

Σπαραγμός στην κηδεία της 32χρονης εφοριακού

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα αδέρφια της στο τελευταίο αντίο στην Δώρα Ζέμπερη, που έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας στο Β’ Νεκροταφείο.

Ant1news



Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού κηδεύτηκε η 32χρονη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο

Ράκος η μητέρα της. Παγωμένα τα τρία αδέρφια της που έχασαν το στήριγμά τους. «Όποιος κι είναι, ορκίζομαι ότι θα τον σκοτώσω», ήταν η μοναδική φράση που κατάφερε να πει η Κωνσταντίνα, η μικρή αδερφή της 32χρονης η οποία ξέσπασε την οργή της και εναντιον του πατέρα της στον οποίο φώναξε: «Αλήτη, αλήτη εσύ την ''έφαγες''. Γιατί ήρθες στην κηδεία;»

«Δώρα μου θα τον σκοτώσω» κραύγασε και ο πατέρας της 32χρονης τη στιγμή που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία

Η Δώρα ετάφη λίγα μέτρα από το σημείο όπου ξεψύχησε. Εκεί όπου έχει τοποθετηθεί ένα μικρό καντηλάκι, με λίγα λουλούδια κι ένα θυμιατό. Σε μικρή απόσταση και ο τάφος του αγαπημένου της, Γιάννη Καυκιά.

Του 33χρονου που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα τον περασμένο Μάιο. Το θάνατό του, η Δώρα Ζέμπερη δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει.

Την άτυχη Δώρα αποχαιρέτησαν και οι συνάδελφοί της από την Α’ ΔΟΥ Πειραιά όπου εργαζόταν. Οι άνθρωποι που τη γνώρισαν, την αγάπησαν, δούλεψαν μαζί της, όλοι ήταν εκεί για το στερνό αντίο.