X

Τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Η οικογένειά του τέλεσε τρισάγιο στο μνήμα του, στο κοιμητήριο του Ελληνικού, παρουσία συγγενών και φίλων, εννέα ημέρες μετά την άγρια δολοφονία του.

Ant1news

Εννέα ημέρες πέρασαν από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και η οικογένειά του τέλεσε τρισάγιο στο μνήμα του, στο κοιμητήριο του Ελληνικού, παρουσία συγγενών και φίλων του.

Η στυγερή  δολοφονία στοιχειώνει το νομικό κόσμο της χώρας, ενώ η ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες ώστε να αποκαλύψει ποιοι είναι οι δράστες. Επικεντρώνεται δε, σε μεγάλο βαθμό σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις που χειρίστηκε το τελευταίο διάστημα ο άτυχος ποινικολόγος.

Στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού, κάποιοι συνεχίζουν να αφήνουν  λουλούδια και σημειώματα με λόγια εκτίμησης στο πρόσωπό του, ενώ οι  γείτονες στο γραφείο του μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν!

Η  εισαγγελία του Αρείου Πάγου και η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων διοργάνωσαν  ημερίδα για την ενδοοικογενειακή  βία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μια  εκδήλωση  αφιερωμένη στον αξέχαστο συνάδελφό τους.

Πλέον η αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ θα φέρει το όνομα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!