X

Σφίγγει ο “κλοιός” γύρω από τον δολοφόνο της άτυχης Δώρας

Στο «μικροσκόπιο» το τηλέφωνο της 32χρονης και οι αναρτήσεις στο facebook. Τι αποκάλυψε ο πατέρας, ο οποίος καταθέτει σήμερα. Η έκκληση της αδερφής της για μάρτυρες.

Ant1news

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο Β’ Νεκροταφείο στο Γαλάτσι.

Την πόρτα της ΓΑΔΑ περνούν άτομα που μπορεί να σχετίζονται με τη δολοφονία της 32χρονης και την ίδια ώρα η οικογένεια ζητά την εξέταση και άλλων προσώπων που μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης Δώρας βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας, ενώ η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου προκειμένου να εντοπιστούν τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούσε το τελευταίο διάστημα η άτυχη εφοριακός.

Το ενδιαφέρον των ερευνών στρέφεται και στις αναρτήσεις της Δώρας στο Facebook. Εκεί οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν εάν η άτυχη Δώρα είχε οποιαδήποτε διένεξη ή προστριβή με κάποιο πρόσωπο που μπορεί να οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews οι αρχές εξετάζουν μία συγκεκριμένη ανάρτησή της από τον περασμένο Αύγουστο: «Απορώ τι είχα πάρει τότε που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα» είχε γράψει η 32χρονη.

 

«Φως» στο μυστήριο της δολοφονίας ίσως ρίξουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων των ρούχων που φορούσε αλλά και τα αποτσίγαρα που βρέθηκαν κοντά στη σκηνή του εγκλήματος.

Και ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, η αδερφή του θύματος, Κωνσταντίνα, με ανάρτησή της στο Facebook εκφράζει την πικρία της για τον πατέρα τους και εκείνος με τη σειρά του για την πρώην σύζυγό του. Τους τόνους της προστριβής μεταξύ των μελών της οικογενείας προσπαθεί να ρίξει η δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Από την πλευρά του ο πατέρας του θύματος, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην ΓΑΔΑ για να καταθέσει, προέβη χθες σε μια αποκάλυψη. Ενώ μιλούσε εναντίον της μητέρας της Δώρας σε εκπομπή είπε πως το απόγευμα που έγινε η δολοφονία περίπου την ίδια ώρα περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας-πελάτης περίπου 35 ετών.

 

Παράλληλα, η αδελφή της εφοριακού απευθύνει και πάλι έκκληση μέσω Facebook, όποιος έχει δει κάτι που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δολοφόνου, να ειδοποιήσει την αστυνομία.