X

Συνεχίζεται το θρίλερ με την δολοφονία της άτυχης Δώρας

Στο "μικροσκόπιο" των αρχών το ταξί του πατέρα. Τι αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του. Θα καταθέσουν εκ νέου μέλη της οικογένειας.

Ant1news

Πέντε ώρες παρέμεινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) την Κυριακή ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Κώστας Ζέμπερης έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε πως ο πελάτης του κατέθεσε ό,τι γνώριζε για τη δολοφονία της κόρης του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 32χρονης πρόκειται να κληθεί πάλι για συμπληρωματική κατάθεση, όπως και αλλα μέλη της οικογένειας.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο έναν πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία. Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν. 

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Πλέον, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και το ταξί του πατέρα, ελέγχουν κινητά και επικοινωνίες και ξεκινούν δεύτερο κύκλο καταθέσεων. 

 

Το συγκεκριμένο όχημα θα εξεταστεί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA ή αποτυπώματα που να «κουμπώνουν» σε αυτά που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος.  

Από τις μέχρι στιγμής καταθέσεις όλων των φιλικών και συγγενικών προσώπων της 32χρονης, δεν προέκυψε ίχνος στοιχείων που να οδηγεί στη λύση του μυστηρίου. Με αυτό το δεδομένο, οι έρευνες εκτός από το ενδεχόμενο του εγκλήματος πάθους κινούνται πλέον και σε αυτό της ληστείας. 

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του Κωνσταντίνου Ζέμπερη μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα σχετικά με την κατάθεση που έδωσε ο πελάτης του στην αστυνομία, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις της οικογένειας, λέγοντας πως είχε καιρό να μιλήσει με την κόρη του. Μάλιστα ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ότι εκείνος συμβούλευσε τον πατέρας της Δώρας να φύγει από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ μετά την κατάθεσή του.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Δώρας, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε η μητέρα και τα αδέρφια της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ μετέφερε την έκκλησή τους αν υπάρχουν μάρτυρες να εμφανιστούν και να καταθέσουν.