X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Αξιολόγηση, πόθεν έσχες και συνταξιοδοτικό μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η επιστροφή των Θεσμών για την 3η αξιολόγηση,  το πόθεν έσχες για τους δικαστές και εισαγγελείς, καθώς και οι αλλαγές στις συντάξεις είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΦΑΓΗ στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο έξαλλος Φίλης τινάζει στον αέρα τα πάντα: «Το Μνημόνιο θα συνεχίσει να υπάρχει» - Βγήκαν τα μαχαίρια! Δημόσιο καβγάς του τέως υπουργού Παιδείας με τον Βίτσα για τα F-16 και τον Ντόναλντ Τραμπ!----Αντώνης Σαμαράς: Δεν υπονομεύω τον Μητσοτάκη – ΕΥΓΕ! ΕΚΤΟΣ ΝΔ ΠΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ----Δωρεάν δέκα διαμερίσματα προσφέρει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών----Καλώς τους κ ι ας… άργησαν! Αρχίζει σήμερα η σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές----ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ----Τι άλλο θα δούμε! Τρανσέξουαλ διοικήτρια στον γερμανικό στρατό----ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ----Ο βολεμένος Προβόπουλος προκαλεί τους Έλληνες----Στο  Μοναστηράκι για φαγητό το ζεύγος Τσίπρα, στο θέατρο Κυριάκος-Μαρέβα.

ΕΘΝΟΣ: ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ – Επίθεση στα γραφεία του «Έθνους» και της 24MEDIA – Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και λοστούς – Κρατούσαν μολότοφ και χτύπησαν δύο δημοσιογράφους – Αστυνομική πηγή «δείχνει» σύνδεσμο στην Ηλιούπολη – Ομόθυμη καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο----ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ – Τελευταία ευκαιρία για το χτίσιμο του αφορολόγητου----ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΞΑΝΑ – «Κρας τεστ» σε 4 άξονες για την ελληνική οικονομία----ΟΠΑΠ VLTs – Το νομοσχέδιο της μεγάλης βιασύνης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 60 για 35 κατηγορίες ασφαλισμένων – ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ----«ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ» - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ «Ε.Τ.» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 160 ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ----ΟΙ 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ----ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ  - ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩ Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ----ΞΥΛΟΚΟΠΗΑΝ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ----ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ Ν ΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το… άβατο των δικαστών – ΣΕ ΧΡΟΝΟ-ΡΕΚΟΡ ΑΥΤΟΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» - Δ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΚΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΒΕΙΟΙ – ΣΤ. ΤΣΑΚΥΡΑΚΗΣ: ΕΩΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ-----Προσκύνημα τιμής και μνήμης στη Μακρόνησο----ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΤΡΑΜΠ – Αναβάθμιση των F-16  με το βλέμμα στο F-35----ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΑΔΩΝΗ – «Αντίσταση στη χούντα έκανε μόνο ο βασιλιάς»----ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ – Αλήθειες και ψέματα----ΑΡΘΡΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΑΛΑΝΟΥ – Πόλεμος μίσους εναντίον των διεμφυλικών ανθρώπων----ΔΗΜΟΙ: ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ 6.667 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ----ΑΝΤΡΕΪ ΖΒΙΑΓΚΙΝΤΣΕΦ – Από τη Ρωσία «Χωρίς αγάπη»----ΑΚΙΝΗΤΑ – Στα χέρια των τραπεζιτών οι τιμές----SUPERLEAGUE – Μια «καραμπόλα» ήταν αρκετή.

ΤΑ ΝΕΑ: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – Ο Ξανθός… χειρουργεί τον Πολάκη – Μάχη εξουσίας δύο υπουργών για τον έλεγχο του διαλυμένου ΕΟΠΥΥ----ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ---- Έρωτας από συνοικέσιο με το ΔΝΤ ή αυταπάτη – ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ----ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ – Η KOLOTUMBA ΚΑΙ ΤΟ ΑΫΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-0 – ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΨΥΧΗ-ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

ESPRESSO: «ΣΚΙΕΣ» πάνω από τον τάφο ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΔΩΡΑΣ – Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας – «Πυρά» από την αδελφή της εναντίον του πατέρα, ο οποίος έδωσε πολύωρη κατάθεση----Διαρρήκτες πήγαν για λίρες και βρήκαν ερωτικά βοηθήματα – ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ GAY---ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ! Καταγγελία-σοκ για διαταραγμένο γιο επωνύμου που τον φυγάδευσαν μετά τον φόνο του άτυχου ταξιτζή----Η Πρωτοψάλτη οπαδός της… Τσέλσι----Μια ανάσα από την ελευθερία ο Θεόφιλος Σεχίδης----Στην αγκαλιά Τούρκου μεγιστάνα η hot Τζούλια----Η Λάσπα στην πασαρέλα με την 7χρονη κόρης της.