X

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στα γραφεία της “24 Media” και του “Έθνους”

Δείτε καρέ - καρέ την επίθεση των κουκουλοφόρων με πέτρες και μπογιές στα γραφεία στη Συγγρού. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από το οπτικό υλικό.

Ant1news

Στη δημοσιότητα έρχεται ένα βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με πέτρες και μπογιές εναντίον του κτιρίου του ομίλου "24 MEDIA" και της εφημερίδας "Έθνος", επί της λεωφόρου Συγγρού, το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως προκύπτει από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου, μοτοσικλετιστές έκλεισαν τη λεωφόρο λίγο πριν μια ομάδα κουκουλοφόρων εξαπολύσει επίθεση με πέτρες και λοστούς στην πρόσοψη του κτιρίου.

Τουλάχιστον 30 άτομα πετούν μπογιές στους τοίχους, ενώ προκαλούν και ζημιές σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες εργαζομένων που βρίσκονται σταθμευμένα έξω από το κτίριο.

Ένας δημοσιογράφος φαίνεται, εμφανώς σοκαρισμένος και γεμάτος μπογιές, να μπαίνει στην είσοδο του κτιρίου μετά την αποχώρηση των νεαρών.

Στο σημείο υπήρχε κι ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο όμως αναγκάζεται να αποχωρήσει λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκδήλωση της επίθεσης, στη θέα των πολυάριθμων εξαγριωμένων νεαρών που κλείνουν τη λεωφόρο Συγγρού.