X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η τρίτη αξιολόγηση, η έξαρση της ανομίας και η διαγραφή της Παπακώστα από τη Ν.Δ. μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι διαπραγματεύσεις για την τρίτη αξιολόγηση, η έξαρση της εγκληματικότητας και αύξηση των φαινομένων βίας, καθώς και η διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είναι τα θέματα που απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Βήμα – βήμα μέχρι τις γιορτές – ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – Υποβοηθητικός παράγων το θετικό οικονομικό κλίμα----ΚΑΝΝΑΒΗ – Οι ιδιότητες και οι δυνατότητες ενός δαιμονοποιημένου φυτού----Στην Αθήνα ο Ερντογάν έως τις αρχές Δεκεμβρίου – ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ----Διαγραφή Παπακώστα για τα μάτια του Άδωνι – ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ----ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ – Πρώτο ρήγμα στο αυτονομιστικό μέτωπο.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Έξαρση της ανομίας – Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικό τμήμα – Εισβολή στον «Ευαγγελισμό»----Η τρόικα φεύγει, τα «αγκάθια» μένουν – Παγιώνεται η υστέρηση φορολογικών εσόδων----Στην Airbnb 42.000 ακίνητα σε όλη τη χώρα – Πολλά στο κέντρο της Αθήνας----Στην Αθήνα ο Ερντογάν – ΕΩΣ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ----Γκρεμίζουν τις γέφυρες στην Καταλωνία----Σκηνή παιδικού θεάτρου στο μετρό.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Τι συμφώνησε η κυβέρνηση πίσω από την πλάτη του λαού;----ΠΑΜΕ – Να σημάνει παντού συναγερμός για τα συλλαλητήρια στις 9 Νοέμβρη----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΕΦΛΑΙΟ-ΕΕ-ΔΝΤ – Βήμα-βήμα καρατομούν επιδόματα και ξηλώνουν συνδικαλιστικά δικαιώματα----ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ – Τσαλάκωσαν  την  «αναπτυξιακή» φιέστα στα Γιάννενα----ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Εγκλωβισμένοι στα νησιά μέσα στις λάσπες----ΜΑΘΗΤΕΣ – Κινητοποιήσεις τη Δευτέρα 30/10 σε πολλές πόλεις----ΚΚΕ-ΚΝΕ – «Μπλόκο» στα ΝΑΤΟικά σχέδια για την Αλεξανδρούπολη----ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ – Παρεμβάσεις για όλα τα ζητήματα που «καίνε» τον λαό.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΟΙΟΣ κυβερνά αυτό το  κόμμα; - Διέγραψαν την Παπακώστα για τα… μάτια του Άδωνη με ασήμαντη αφορμή -  Μύλος η Ν.Δ.----Συμφωνία με τρόικα: «Ανάσα» 120 δόσεων  για οφειλές στα Ταμεία----ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ – Κράτος εν κράτει ο Ρουβίκωνας που απειλεί γιατρούς, ενώ ομάδα κουκουλοφόρων έκανε δολοφονική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης----Φυλάκιση 10 χρόνων στον Διώτη για την αμαρτωλή «λίστα Λαγκάρντ»----Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ----Συγκλονίζουν οι χήρες για την αδικία που υφίστανται----ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ----Τι δεν κατάλαβε ο Καμμένος για τα αντάρτικα τραγούδια στη Λέσχη Αξιωματικών.

ΕΘΝΟΣ: Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ «ΑΟΡΑΤΗΣ» ΒΟΜΒΑΣ – ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ – ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ----ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ «ΕΘΝΟΣ»-24 MEDIA – ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ----ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ – ΤΟ «ΕΘΝΟΣ» ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ----ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ – Ο Ερντογάν έρχεται για τους 8 στρατιωτικούς----ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO – Θετικά αποτιμούν οι πολίτες το ταξίδι Τσίπρα στις  ΗΠΑ----ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – Δύο «κλειδιά» για την ένταση τις 120 δόσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αγριεύουν τα τεκμήρια το 2018 – ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ----ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.----Αθήνα, πόλη… μπαχαλάκηδων – ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΥΚΗΣ, ΝΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ», ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ----ΚΟΦΤΗΣ 10% ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ… ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ----Συνελήφθη για απάτη ο «μεγαλοεπενδυτής» που θα έσωζε την ΕΝΚΛΩ----ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ… KOLOTOUMBES ΤΟΥ ΠΟΥΤΖΔΕΜΟΝΤ----ΙΛΑΡΑ – ΠΕΘΑΝΕ ΒΡΕΦΟΣ 11 ΜΗΝΩΝ, ΣΤΑ 326 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Παιχνίδια στην πλάτη της ομογένειας – Η Ν.Δ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ  ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΤΟ 2009 – ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙ ΣΗΠΑ----ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. – Έκανε το χατίρι του Άδωνη Γεωργιάδη----ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – Συμφωνία με σημαντικές παραμέτρους----ΚΟΚΚΙΝΙΑ – Προσφυγιά και Αντίσταση----ΑΡΘΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΦΕΣΣΑ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ----ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ----Η Αριστερά, η Ακροδεξιά και οι αυτονομιστές – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΠΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΝΩΝ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ-ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΔ----ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η  ΗΡΩΙΝΗ----ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ.

ESPRESSO: ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ: ΛΙΓΚΑ είσαι κότα!----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πρώην  αντινομάρχης Πειραιώς έκανε παιδί εκτός γάμου με παντρεμένη Ελβετίδα που ήταν σε ταξίδι του… μέλιτος----ΓΥΝΑΙΚΑ «ΑΡΑΧΝΗ» ΞΑΦΡΙΖΕ ΓΕΡΟΥΣ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΤΟ ΣΕΞ----Πρόβα νυφικού για παίκτρια του “Nomads» - Η πρόταση-έκπληξη και το δαχτυλίδι του γαμπρού----ΜΠΑΡΜΠΑ, ΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ – Άγρια κόντρα με Μητσοτάκη για τον έκφυλο παραγωγό του Χόλιγουντ----Η συμμορία με το σίδερο ξαναχτύπησε----Η ελληνική σημαία, ποδιά για χασάπικο.