X

Η δραματική μαρτυρία της 85χρονης που τη “σιδέρωσαν” ληστές (βίντεο)

«Σπαρταρούσα από τον πόνο. Ήθελαν να με σιδερώσουν» λέει η άτυχη γυναίκα, περιγράφοντας τη μανία των κακοποιών καθώς την έκαιγαν...

Ant1news

Έζησε τον εφιάλτη, στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών. Επί τρεις ώρες την βασάνιζαν, την έκαψαν με πυρακτωμένο σίδερο και της έσπασαν την μύτη.

Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια της η 85χρονη περιγράφει πώς οι ληστές μπήκαν στις 4:00 τα ξημερώματα στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη.

«Σπαρταρούσα από τον πόνο. Ήθελαν να με σιδερώσουν» λέει η άτυχη γυναίκα, περιγράφοντας τη μανία των κακοποιών που έβαλαν στην πρίζα το σίδερο σιδερώματος για να κάψουν την ηλικιωμένη γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα ένοιωσε πως σβήνει στα χέρια τους, αλλά βρήκε την ψυχική δύναμη να συρθεί μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας για να ζητήσει βοήθεια, όταν έφυγαν. «Κόπηκε η αναπνοή μου» λέει η 85χρονη με δάκρυα στα μάτια, η οποία μετά το περιστατικό νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Λίγη ώρα μετά το εξιτήριο που έλαβε σήμερα, η ίδια, με τρεμάμενη φωνή, ζητά να συλληφθούν οι δράστες και να υποστούν τα βασανιστήρια που έκαναν στην ίδια.