X

Nomads: η αποχώρηση σοκ και η πρόταση γάμου... (βίντεο)

Χωρίς τέλος οι ανατροπές στο Nomads! Ο Νικόλας είπε "αντίο" στους συμπαίκτες του, ενώ η Ευαγγελία δέχθηκε πρόταση γάμου. Τι απάντησε;

Ant1news

Με θλίψη άκουσε τα δυσάρεστα νέα από τη γιατρό του Nomads ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος μετά από συνεχείς ενοχλήσεις στο πόδι αποφάσισε να ζητήσει τη συμβουλή του ιατρικού επιτελείου, αλλά δεν περίμενε ότι η γνωμάτευσή τους θα τον ανάγκαζαν να φτιάξει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Δυστυχώς όμως η κατάστασή του δεν επέτρεπε το ρίσκο της συμμετοχής του στα παιχνίδια και έτσι ο αγαπημένος παίκτης του Nomads χρειάστηκε να πάρει τη γενναία απόφαση να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του και να πει «αντίο» στις Φιλιππίνες.

Την ανακοίνωση έκανε στο επεισόδιο της Παρασκευής ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφήνοντας τους πάντες σοκαρισμένους.

Δείτε τι έγινε:

Το τελευταίο επεισόδιο του Nomads είχε όμως και πολύ ιδιαίτερες, ευχάριστες στιγμές, ιδιαίτερα για μία συγκεκριμένη παίκτρια.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δέχθηκε πρόταση γάμου από τον εκλεκτό της καρδιάς της, μέσω μίας κάρτας που της παρέδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Εκείνη εμφανώς συγκινημένη διάβασε στα παιδιά το μήνυμα του αγαπημένου της και είπε το πολυπόθητο "ναι"!

"Τον σκέφτομαι κάθε μέρα που είμαι εδώ. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ" είπε η Ευαγγελία με δάκρυα στα μάτια και ενώ κρατούσε το κουτάκι με το δαχτυλίδι της πρότασης, το οποίο είπε ότι θα κρατήσει κλειστό για να της το φορέσει ο σύντροφός της.

Δείτε το στιγμιότυπο: