X

Διαρρήκτης έπεσε νεκρός από το όπλο καταστηματάρχη που προσπάθησε να κλέψει!

Ο 79χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη. Είχε σκοτώσει και πάλι επίδοξο διαρρήκτη πριν από 21 χρόνια με τον ίδιο τρόπο.

Ant1news

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός νεαρού άνδρα να διαρρήξει κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας στον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας.

Ο νεαρός επιχείρησε τα ξημερώματα να διαρρήξει το κατάστημα και έπεσε νεκρός από το όπλο του ιδιοκτήτη, ο οποίος έμενε στον πάνω όροφο και τον κατάλαβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος, μόλις αντιλήφθηκε ότι κάποιος προσπαθούσε να μπει στο μαγαζί του πήρε την καραμπίνα του, στόχευσε τον ληστή, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Ο 79χρονος συνελήφθη και κρατείται στην αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, μετά από έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι ο νεαρός άνδρας που προσπάθησε να κάνει την διάρρηξη και τελικά έπεσε νεκρός από τα πυρά του 79χρονου, είχε και συνεργό, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι ο 79χρονος είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό και πριν από 21 χρόνια. Το 1996 είχε και πάλι πυροβολήσει επίδοξο διαρρήκτη από το μπαλκόνι του και τον είχε σκοτώσει. Σύμφωνα με το seleo.gr και τότε είχε συλληφθεί αλλά αθωώθηκε από το δικαστήριο.