X

Ο Τύπος της Τρίτης

Ο «εμφύλιος» στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό, η επιστροφή εισφορών στους συνταξιούχους και η ταλαιπωρία για το ηλεκτρονικό εισιτήριο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η κριτική σε Μουζάλα για το προσφυγικό, η επιστροφή χρημάτων σε χιλιάδες συνταξιούχους από τις διαφορές στις εισφορές Υγείας, καθώς και η πολύωρη ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών για την ηλεκτρονική κάρτα είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Μέχρι 1,2 δις ευρώ το κοινωνικό μέρισμα – ΣΕ 700.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ----ΣΥΡΙΖΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΙΤΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ----Γιατί σιωπά ο Μητσοτάκης για τον Αυγενάκη – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ»----ΝΤΙΜΠΕΪΤ – Κεντροαριστερά χωρίς αποστάσεις από τη Ν.Δ.----Εκδότες τορπιλίζουν τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ----ΕΛ.ΑΣ.: Συνέλαβαν τον «βομβιστή» του Παπαδήμου----Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Τραμπ----Κ. ΠΟΥΤΖΝΤΕΜΟΝ – Ο «φυγάς» της Βαρκελώνης στις Βρυξέλλες.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πυρά εκ των έσω σε Μουζάλα – Σκληρή κριτική στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ – «Αν τα κάνω όλα λάθος, να παραιτηθώ»----Ταλαιπωρία δίχως τέλος για το ηλεκτρονικό εισιτήριο----Κρατούσε «αποδείξεις» ο βομβιστής – Για τα τρομο-δέματα σε Παπαδήμο και Σόιμπλε----«Δωράκια» σε διοικητικούς υπαλλήλους ΟΤΑ----Στις Βρυξέλλες «δραπέτευσε» ο Πουτζντεμόν – Εγκατέλειψε την Καταλωνία----Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ο Μάναφορτ----Κοινωνικό μέρισμα και στη ΔΕΗ----Εξαμηνιαία ασφαλιστική ενημερότητα – ΜΕ 168 ΕΥΡΩ----Ένοχος ξανά ο Α. Τσοχατζόπουλος – ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ – Ετοιμότητα για την υπεράσπιση του απεργιακού δικαιώματος – Να απαντηθεί και με γενική απεργία η επίθεσης κυβέρνησης-κεφαλαίου στη συλλογική οργάνωση και δράση των εργαζομένων----ΜΑΘΗΤΕΣ – Μαζικές κινητοποιήσεις για «σχολείο που να μορφώνει»----ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Δεσμεύσεις που εμπλέκουν τη χώρα βαθύτερα σε επικίνδυνους σχεδιασμούς---ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Η διέξοδος για το λαό βρίσκεται στο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ----ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ – Εκλογές μετά την αποπομπή της τοπικής κυβέρνησης----ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ – «Βαρύ»  πρόγραμμα συμμετοχής σε ΝΑΤΟικές ασκήσεις----ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – Θρασύδειλη επίθεση από χρυσαυγίτες στην παρέλαση----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ – «Κλειδωμένη» επί της αρχής η νέα αντιλαϊκή συμφωνία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΔΙΠΛΟ «ΔΩΡΟ» ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – Η κυβέρνηση (αν το περάσει από την τρόικα) θα δώσει έως 2.300 ευρώ σε καθέναν!----Δασικοί χάρτες: Οι ημερομηνίες που θα αναρτηθούν σε δέκα νομούς----ΒΟΥΛΗ: «ΒΟΜΒΕΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΚΔΟΤΕΣ----ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ – Το… μυστικό  της σχέσης Βαρουφάκη-Στουρνάρα----ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΜΙΖΕΣ» Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ----Για  να μας βγάλουν στις αγορές ζητούν προμήθεια 1.500.000 ευρώ----ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΑΩΣΑΝ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ----Παραδόθηκε στο FBI στενός συνεργάτης του Τραμπ – «Κελάηδησε» ο Ελληνοαμερικανός Τζ. Παπαδόπουλος----Χαμός με τον Μουζάλα (που απείλησε με παραίτηση) στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΘΝΟΣ: Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ – Επιστροφή χρημάτων σε 2,5 εκατ. συνταξιούχους από τις διαφορές στις εισφορές Υγείας – Από 10 έως και 2.300 ευρώ τα ποσά που θα δοθούν----ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΔΕΥΕΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ----ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ – «ΦΥΓΑΣ» ΣΤΟ ΒΕΛΤΙΟ Ο ΠΟΥΤΖΔΕΜΟΝ----ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΨΩΣΕ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ----ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι πίνακες με τα αναδρομικά συνταξιούχων – ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ 1,2 ΕΚΑΤ. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ----ΜΟΛΙΣ 39% ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΗΡΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ----1.255 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ----ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ – Έως 6 ώρες στην ουρά----ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ PAPADOPOULOS-GATE----Βρέθηκε DNA του 29χρονου συλληφθέντα σε τρομο-δέματα – Η ΕΛ.ΑΣ. ΨΑΧΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ----Κλειστό μία ημέρα την εβδομάδα το Μουσείο των Δελφών – ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ----ΕΦΕΤΕΙΟ – 19 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Διαγωνισμός για τη δεύτερη θέση – ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ PRORATA ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΚΑΜΙΝΗ – ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΧΕΙ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ----ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ----Παχυλή 13η σύνταξη για τον Δεκέμβριο – ΓΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣΟΦΡΩΝ----ΣΥΡΙΖΑ-ΜΟΥΖΑΛΑΣ – Μια δύσκολη συγκατοίκηση----ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ – Αντίο Βαρκελώνη…----Η πραγματική και οι πλαστές ταυτότητες – ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ----ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

ΤΑ ΝΕΑ: Υπουργός πρόσφυγας – ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ – Εμφύλιος στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ για το Προσφυγικό – Επίδειξη δύναμης από τους 53----ΤΖΟΡΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ Ο… ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ----ΝΤΙΜΠΕÏΤ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ----ΚΕΒΙΝ ΣΠΕΪΣΙ – ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΩΛΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ----Ο ΜΕΣΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ESPRESSO: «ΜΑΓΟΣ» του σεξ θησαύριζε ΜΕ SUPER ΑΠΑΤΗ – 38χρονος υποσχόταν «θαύματα» για τη στυτική δυσλειτουργία – Εκατοντάδες τα απελπισμένα θύματά του που έψαχναν την… ελπίδα----Έλληνες επιστήμονες «φρενάρουν» τον χρόνο – Τεράστια ιατρική ανακάλυψη στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών δίνει παράταση στη νεότητα----Επτά Γεωργιανοί πίσω από την άγρια συμμορία που «σιδέρωνε» γεροντάκια – Είχαν «χτυπήσει» και το σπίτι του προπονητή του Ατρομήτου----ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ – Το μοντέλο που έγινε αρχιεπίσκοπος βγάζει βιβλίο μαγειρικής----Μια ανάσα από τους φονιάδες του Ζαφειρόπουλου----Σκάνδαλο στα… καμαρίνια με τραγουδίστριες που εμφανίζονται «πακέτο»----Η Καρντάσιαν τση Κρήτης κάνει πάταγο---Ο Σπέισι ομολόγησε ότι πλαγιάζει με άντρες.