X

Το λαμπερό πάρτι της Heaven για τα 16 της χρόνια (βίντεο)

Τραγούδια από τους σπουδαίους ερμηνευτές που ανήκουν στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρείας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, διασκέδαση, χαμόγελα και αμέτρητες ευχές.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Ο παράδεισος (σημ: "Heaven" στα Αγγλικά), είναι όμορφος, με αμέτρητες επιτυχίες, πολλή ψυχή, δημιουργικότητα και μια ομάδα που ξέρει να στηρίζει και να αναδεικνύει τους καλλιτέχνες της.

Γι΄ αυτό και η κατάκτηση της κορυφής δεν έχει έρθει τυχαία. Οι άνθρωποι της Heaven Music, έσβησαν τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας για τα 16 χρόνια της δισκογραφικής εταιρείας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η Heaven Music είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα με παρουσία και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Το ρόστερ καλλιτεχνών της Heaven Music περιλαμβάνει κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες. Η εταιρεία στηρίζει νέους καλλιτέχνες και επενδύει στην ψηφιακή εποχή.

Η γεμάτη μουσική και τραγούδια βραδιά (special dj set έκαναν οι Ράνια Κωστάκη-Νίκος Χαλκούσης και Kon Cept), πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Οδό, με μεγάλο χορηγό την Absolut Elyx, την luxury εκδοχή της Absolut βότκα.

Δείτε το βίντεο απο το πάρτι: