X

Εντοπίστηκε, δικάστηκε και …αθωώθηκε ο ηλικιωμένος που έσερνε τον σκύλο με το αγροτικό του (βίντεο)

Τι είπε στην δίκη, μετά τον σάλο από το βίντεο που τράβηξε οδηγός που τον ακολουθούσε.

Ant1news

Αθώος κρίθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, με την συμφωνία Δικαστή και Εισαγγελέα, ο οδηγός του αγροτικού που έσερνε πίσω του έναν σκύλο στην οδό Πούντας - Καλαβρύτων, λίγο έξω από τα Καλάβρυτα.

Το βίντεο που είχε τραβήξει οδηγός που ακολουθούσε το ΙΧ και το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, προκάλεσε σάλο στο Πανελλήνιο.

Ο οδηγός, που εντοπίστηκε το πρωί από αστυνομικούς του ΑΤ Καλαβρύτων, είπε απολογούμενος ότι δεν κατάλαβε πως το σκυλί έπεσε από την καρότσα που το είχε δεμένο, με αποτέλεσμα να το σέρνει στο οδόστρωμα και το άτυχο ζώο να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός εμφανίστηκε συντετριμμένος από το περιστατικό, υποστηρίζοντας κατά την ακροαματική διαδικασία ότι δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να κάνει κακό στο σκυλί του, που υπεραγαπούσε.

 

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε και στις διαστάσεις που πήρε το θέμα με την δημοσίευση του βίντεο από οδηγό που τον ακολουθούσε, λέγοντας ότι όταν σταμάτησε και είδε τι συνέβη, δεν πίστευε το κακό που είχε προκληθεί.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, ο ιδιοκτήτης του ζώου και οδηγός του ΙΧ, είναι ηλικιωμένος και αντιμετωπίζει πρόβλημα ακοής.