X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Ο παγκόσμιος «σεισμός» για τα Paradise Papers, οι αλλαγές στα αυθαίρετα και η νέα εγκύκλιος του υπ. Εργασίας για τη διαδοχική σύνταξη μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι νέες αποκαλύψεις για φορολογικούς παραδείσους και offshore, οι αλλαγές στο σχέδιο νόμου για τα αυθαίρετα, καθώς και η σύνταξη στα 55 με διαδοχική ασφάλιση είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΟΙ ΔΕΚΑ αλλαγές για τα αυθαίρετα – Όλες οι ανατροπές που έφερε ο νέος νόμος και δημοσιεύτηκαν στο σχετικό ΦΕΚ----Υπόθεση μικρού Αμίρ: Προπαγάνδα στις πλάτες ενός παιδιού – Μύθοι και αλήθειες (που εντέχνως δεν αναφέρονται) για την περίεργη ιστορία----Χαμός με ψεύτικη φωτογραφία του Άδωνη για Αυγενάκη----Σεισμός – Στοιχεία-φωτιά για πάνω από 120 πολιτικούς και ηγέτες που έκρυβαν τα λεφτά τους σε offshore – 6.000 ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ----Η ΔΕΗ αυξάνει τα επιτόκια για ληξιπρόθεσμα χρέη----ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MASTER CHEF ΣΕ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ----Το… πουλέν του Σόρος κατηγορείται ότι βίαζε «κουνελάκια» του Playboy σε μπουντρούμια----ΑΕΚ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ –Σε ένα ματς με πολλά νεύρα κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ που ήταν απογοητευτικός---Ξέσπασε στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός---Μπάσκετ: Εκτός τελικού ο ΠΑΟ στο Κύπελλο.

ΕΘΝΟΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Φορολογικοί παράδεισοι, σκάνδαλα και αποκαλύψεις - ΦΟΡΟΦΥΓΑΓΕΣ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» - Παγκόσμια αποκάλυψη για τις offshore με υποθέσεις ελληνικού ενδιαφέροντος----ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ – Δεκάδες νεκροί από επίθεση σε εκκλησία----ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ VLTs – Ένα νομοσχέδιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΟΠΑΠ----ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ – Διπλή ασπίδα προστασίας για τους εργαζομένους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σύνταξη στα 55 με διαδοχική ασφάλιση – ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ----ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ----Μακελειό σε εκκλησία στο Τέξας – ΕΝΟΠΛΟΣ «ΓΑΖΩΣΕ» ΠΙΣΤΟΥΣ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 27 ΝΕΚΡΟΙ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ----«ΣΕΙΣΜΟΣ» ΑΠΟ ΤΑ PARADISE PAPERS – Η “offshore” της Ελισάβετ και οι ρωσικές επενδύσεις υπουργού Τραμπ----ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – «ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ «ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ» ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ----Το Μαξίμου ετοιμάζεται για εκλογές εντός του 2018----ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ----Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ – Στον τελικό Κυπέλλου ύστερα από 17 χρόνια κόντρα στον Ολυμπιακό – Στην κορυφή μετά την πολιορκία νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Εκβιάζουν  με τα φάρμακα – ΤΡΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 25% - ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ----Ο 11ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΙΡ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – Πήρε δώρο την ελληνική σημαία----ΝΔ: με το «όπλο παρά πόδα» ο Αντώνης Σαμαράς----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ – Οι μεγάλες αλλαγές στο Λύκειο και στο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ----ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Στο Λένινγκαρντ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση----ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ – Κορυφή και τελικός για την ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ: Στον αστερισμό της δίδυμης κάλπης – ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – «Κινητή γιορτή» οι δημοτικές για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης που θέλει πάση θυσία διπλές εκλογές----ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ RUSSIAN-GATE----ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΠΛΟΥ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ – Η λατρεία των όπλων οδήγησε σε νέο μακελειό----ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ----ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0 – ΠΑΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ.

ESPRESSO: «ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ την σκότωσε» - Ζευγάρι είδε τη σφαγή της Δώρας και εξαφανίστηκε – Μαρτυρία-σοκ από κλεμμένο τηλέφωνο---ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ – Βάφτισε το γιο του Ιερώνυμο με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου----Παντρεύτηκε η σεξοβόμβα Κέιτ Άπτον----Ο Αγγλούπας πρωταγωνιστής στη σειρά «Τατουάζ» - ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ----ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ – Στον ιερό ναό Αγιών Αναργύρων Ν. Ιωνίας η Τιμία Ζώνη.