X

Ο Τύπος της Τρίτης

Οι αποκαλύψεις-φωτιά από τα Paradise Papers, η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η δραματική αύξηση των ληξιπρόθεσμων χρεών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η παγκόσμια θύελλα μετά τις αποκαλύψεις για τους φορολογικούς παραδείσους, το «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς και η εκτίναξη των απλήρωτων φόρων των Σεπτέμβριο είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Οι ελίτ προκαλούν – PARADISE PAPERS: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ – Αλέξης Τσίπρας: Θα συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά το χτύπημα της φοροδιαφυγής και την επιβολή κανόνων διαφάνειας και δικαιοσύνης----Απαγόρευση κυνηγιού στον Υμηττό----EUROGROUP – Από τον Ιανουάριο ο «γαλλικός μηχανισμός» για το χρέος----Εγκληματική προβοκατόρικη επίθεση – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ----Υποτονικός διάλογος – ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ----ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ – «Καλπάζει» το πετρέλαιο.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σφαίρες ξανά κατά των γραφείων ΠΑΣΟΚ----Πλειστηριασμοί στον «αέρα» λόγω αποχής συμβολαιογράφων – Παρέμβαση Ντράγκι στο Eurogroup---Στην Ελλάδα τα «κεντρικά» της βιομηχανίας πλαστών – Συνελήφθησαν 20  άτομα σε κοινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και Europol---410.000 νέοι οφειλέτες στην εφορία σε ένα μήνα----ΣΥΝΟΔΟΣ EUROGROUP – Μείωση χρέους αναλόγως της ανάπτυξης----ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ – Εκπτώσεις στα πρόστιμα----ΜΙΧΑΕΛ ΡΟΤ – Θετική εξέλιξη η επίσκεψη Ερντογάν----Τετ α τετ Μητσοτάκη-Λε Μερ – ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ----Χάρτινο εισιτήριο έως τις 15/11 – Δόθηκε ξανά παράταση----Η Β. Κορέα φέρνει πιο κοντά ΗΠΑ και Ιαπωνία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΝΑΤΟικό ορμητήριο κάνει η κυβέρνηση στην Αλεξανδρούπολη!  Το λιμάνι της πόλης προκρίνεται για την εγκατάσταση βάσης αμερικανικών ελικοπτέρων----ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ – Στη μάχη με όλες τις δυνάμεις για τα συλλαλητήρια της Πέμπτης---Επίθεση με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ----ΦΟΙΤΗΤΕΣ – Διαδηλώνουν σήμερα σε πολλές πόλεις----“PARADIDE PAPERS” – Απόδειξη σήψης και της αδικίας του καπιταλισμού----ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – Επικίνδυνη εξέλιξη το νομοσχέδιο για το ωράριο των γιατρών.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΚΟΡΑΚΙ» της ΔΕΗ Ο ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ – Τεράστιο ηθικό θέμα με την εταιρία Qualco που αναλαμβάνει ρόλο εισπρακτικής----Δέκα ευεργετικές διατάξεις (και «κούρεμα» 100%) για δάνεια του ΟΕΚ----ΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΕΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ PARADISE PAPERS! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ----Δολοφονική επίθεση με πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ----Μ. Κοττάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αναλάβει τις περικοπές συντάξεων----Σοκ εν όψει για ελεύθερους επαγγελματίες! Θα πληρώσουν και αναδρομικά----Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που συνελήφθη για διαφθορά είχε επενδύσει στον «Αστέρα» - ΤΙ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;----Προς κατάργηση ο νόμος-έκτρωμα Παρασκευόπουλου----«Ντου» αναρχικών στον ανακριτή μέσα στο Εφετείο----Παραμένει προ των πυλών η χρεοκοπία της χώρας! «Παγόβουνο» το χρέος μετά το 2021.

ΕΘΝΟΣ: Η PROTON, Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ OFFSHORE – Οι προμήθειες για τα δάνεια και τα Νησιά Κέιμαν – Ο ρόλος των ανώνυμων υπεράκτιων εταιριών----PARADISE PAPERS – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Φορολογικοί παράδεισοι, σκάνδαλα και αποκαλύψεις----ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – Πυρά κατά άνδρα των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη----ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ – «Τορπίλη» στις τράπεζες για τα «κόκκινα» δάνεια----ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ – Ποιοι μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή χρημάτων.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 1.467 θέσεις σε υπουργεία και δήμους – ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ----ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ 2.000 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ----ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟ ΑΣΥΤΝΟΜΙΚΟ----410.322 ΝΕΟΙ ΦΟΡΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ----Εισπρακτική εταιρεία για τα χρέη στη ΔΕΗ----Ποιους πολιτικούς και στα σταρ «καίνε» τα Paradise Papers – ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ OFFSHORE----Ανοικτός αριθμός εισακτέων σε 30 τμήματα ΑΕΙ βάσει απολυτηρίου – ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ----ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΕΛΥΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ AIDS.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ένα λάθος… πολλών δις – ΕΩΛΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΕΚΤΙΝΑΣΣΕΙ ΣΤΑ 84,3 ΔΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 2014----Κριτική στον Ν. Τσόσκα και καβγάς για τα ψηφοδέλτια – ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΕΠΙΣΚΙΑΣΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ----“PARADISE PAPERS” – Και Έλληνες στην ελίτ με τα παρκαρισμένα δισεκατομμύρια----ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – Του ετοιμάζουν υποδοχή----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ – Εργασία-λάστιχο για τους νοσοκομειακούς γιατρούς----ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Όρκος υπέρ αριστείας για τους πρωτοετείς----ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – Μανία για τον Βαν Γκογκ----ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΓΙΑ 7.000 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.

ΤΑ ΝΕΑ: Όμηροι της Εφορίας – ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ – Η υπερφορολόγηση που επέμβαση η κυβέρνηση έχει γονατίσει τους πολίτες με αποτέλεσμα να διογκώνεται δραματικά η λίστα των οφειλετών----ΝΤΙΜΠΕΙΤ – ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ---- Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕΘ ΑΜΠΡΑΜΣΟΝ ΣΤΑ «ΝΕΑ» - Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ RUSSIAN-GATE ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ –- ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ----ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – “LOVE ME NOT”, Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ-ΕΚΔΙΚΗΤΗ----ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ – ΟΙ 43 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ESPRESSO: ΑΡΠΑΞΕΣ τα ανήλικα παιδιά μας! Κόντρες και διαμάχες δίχως τέλος για τον άντρα της Βίκυς Καγιά – Η μήνυση από την πρώην σύζυγο του «Mr Fresh”----«Παναγιά μου, βοήθησε τον άρρωστο γιο μου» - ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ----ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ (!) ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ----Νικήτρια του “Voice” «καρφώνει» τη Βανδή----Η Μυρτώ της Πάρου συγκλόνισε το ΟΑΚΑ----ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕ «ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ» ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ----Η επιδημία των διαζυγίων «χτύπησε» τη Λάσκαρη----«ΑΡΩΜΑ» ISIS ΣΕ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΑΙ «ΕΣΠΡΩΧΝΕ» ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.