X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Το σκάνδαλο Paradise Papers, το τελεσίγραφο για τους πλειστηριασμούς και οι μειώσεις για χιλιάδες ένστολους μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου

Ant1news

Τα ελληνικού ενδιαφέροντος έγγραφα των Paradise Papers, το τελεσίγραφο των θεσμών για μαζικούς πλειστηριασμούς, καθώς και οι αναδρομικές μειώσεις μισθών στους ένστολους είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Σε διάσταση με την ηθική, με την κοινωνία, με τη λογική – ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ PARADISE PAPERS----«Κατάπιε» τους «φορολογικούς παραδείσους» στο Ηράκλειο----Η αριστεία πάει… off shore---ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Δ. ΖΕΜΠΕΡΗ – Τα fake news και τα όριά τους----Παραίτηση Μαρινάκη μετά την παραπομπή----ΕΔΟΕΑΠ – Νέα σελίδα με 97,1%----ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ: Ο Τραμπ βγήκε από τις στάχτες του αμερικανικού ονείρου.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τελεσίγραφο για τους πλειστηριασμούς – «Ξεχάστε την αξιολόγηση», λένε οι θεσμοί – Μέτρα από την κυβέρνηση έπειτα από μήνες απάθειας----Με διήμερη άδεια εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας – Απόφαση συμβουλίου φυλακών----Σύγκρουση με φόντο τα Paradise Papers - Σκληρή απάντηση Μητσοτάκη----Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - Γκρίνια βουλευτών κατά υπουργών----Τροπολογία Ν.Δ. για το  μέρισμα – ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ----ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Κι άλλα εμπόδια στην επένδυση----ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ – Νέα δωρεά για την Υγεία----Η σκοτεινή πλευρά της Πλάκας----Black Friday με συμμετοχή και «μικρών» - Στις 24 Νοεμβρίου----Στην απαγορευμένη Πόλη ο Τραμπ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Να μη λείψει κανείς από τα σημερινά συλλαλητήρια – Στην Αττική, το ΠΑΜΕ καλεί στο Σύνταγμα, στις 6.30 μ.μ., και στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου – Συλλαλητήρια σε δεκάδες ακόμα πόλεις----ΣΥΝΟΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Αποφάσεις για ταχύτερη μετακίνηση δυνάμεων και αξιοποίηση στρατηγικών υποδομών----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Προωθεί μέτρα καταστολής των κινητοποιήσεων για την προστασία της λαϊκής κατοικίας----ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Οξύνονται τα προβλήματα μπροστά στο δύσκολο χειμώνα----ΠΩΛΗΣΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΓΝ ΣΤΗ Σ. ΑΡΑΒΙΑ – Το ΚΚΕ καταψήφισε και κατήγγειλε τη συμφωνία στη Βουλή----ΚΚΕ – «Παράσημο» της κυβέρνησης το «ξέπλυμα» του σάπιου συστήματος----ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ – Απεργία σήμερα ενάντια στη «διευθέτηση» του χρόνου εργασίας.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΦΙΓΓΕΙ ο κλοιός για τον Σημίτη! Αιτήματα δικαστικών συνδρομών προς διάφορες χώρες που αφορούν το περιβάλλον του----Ντροπή! Βγάζουν από τη φυλακή με διήμερη άδεια τον Κουφοντίνα----Τα Σκόπια δηλώνουν έτοιμα για υποχωρήσεις στο όνομα «Μακεδονία»----Πινγκ πονγκ οι νομικές ευθύνες μεταξύ Μαρέβας-Παπασταύρου! Πιθανό και το άνοιγμα λογαριασμών – ΝΟΣΗΡΟ ΚΛΙΜΑ! ΤΟ… ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ PARADISE PAPERS - Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ----Ραγδαίες εξελίξεις έπειτα από την παραπομπή Μαρινάκη! Ο Μώραλης, νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού----ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ----Πλάκωσαν στο ξύλο τον φονιά της Δώρας----Πλήρης ισοπέδωση! Η γερμανική Δικαιοσύνη επισήμως θεσμοθέτησε το… τρίτο φύλο.

ΕΘΝΟΣ: Η ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ – ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑΣ----Ο ΦΩΚΙΩΝ ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ OFFSHORE FUND “ALOGA” ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ----ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ – «ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ»----ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – Καταβάλλονται 8.000 εφάπαξ----ΔΗΜΟΣΙΟ – Λύση για 15.000 συντάξεις----ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ – Εισαγγελέας για τις συνομιλίες με ποινικούς----ΔΝΤ – Ο «Άγνωστος Χ» για το ελληνικό πρόγραμμα----ΕΛΛΑΔΑ-ΠΓΔΜ-ΑΛΒΑΝΙΑ – Ανοίγει έπειτα από 50 χρόνια η συνοριακή διάβαση στον Λαιμό Πρεσπών----Μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας από τον Αντετοκούνμπο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αναδρομικές μειώσεις μισθών στους ένστολους – ΣΟΚ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ----ΜΑΖΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ----ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – «ΜΕΙΩΣΤΕ 10—30% ΤΟΝ ΕΦΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ»----ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ τον αμετανόητο Κουφοντίνα----ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ – Δωρεά-μαμούθ 200 εκατ. ευρώ για δύο νέα νοσοκομεία και ιατρικό εξοπλισμό----Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η γυναίκα του Καίσαρα… ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ OFFSHORE ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»----ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ: ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ----Αναζητεί τη συναίνεση του Πεκίνου – ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ----ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ – Συντριπτικό «ναι» στη διάσωση του Ταμείου----ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ – Η Δημοκρατία δεν εκδίδεται, κ. Μητσοτάκη----ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – Αυτεπάγγελτες διώξεις σε όσους μπλοκάρουν τη διαδικασία----ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – Οδηγός για την ψηφοφορία της 12ης Νοεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Στενές επαφές με τον μεσάζοντα – Από τον Αύγουστο του 2016 οι συναντήσεις στο «Πεντάγωνο» για τα όπλα που ζήτησαν οι Άραβες----ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ – ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ----ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ----ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΚΡΟΑΤΙΑ – ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΣΚΙΜΠΕ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

ESPRESSO: ΤΗ σκότωσαν, ήπια πρέζα ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ! Διαβάστε στην Espresso την προανακριτική κατάθεση του τοξικομανούς----«ΤΕΡΑΣ» ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ----Η γιατρός του “Nomads” αποκαλύπτει όλα όσα δεν δείχνει ο ΑΝΤ1----Ο Μπογδάνος αποκοιμήθηκε στα μπουζούκια----ΒΙΒΛΙΟ-ΦΩΤΙΑ – Μαστίγωνα σε όργια τον μόδιστρο Ιβ Σεν Λοράν----Η ΑΘΗΝΑ ΠΗΡΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ – Ο Αλβάρο πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος!