X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Οι αντιδράσεις εντός και εκτός Ελλάδας για την άδεια Κουφοντίνα και η ομολογία Ντάισελμπλουμ ότι οι φορολογούμενοι πλήρωσαν την διάσωση των τραπεζών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η διεθνής και εσωτερική πολιτική θύελλα για τη 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα και η παραδοχή Ντάϊσελμπλουμ για διάσωση των τραπεζών σε βάρος των φορολογουμένων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Επιχείρηση Paradise… Κουφοντίνας – ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ OFF SHORE ΚΑΙ SIEMENS – Κοντονής: Στοιχείο ενός κράτους δικαίου είναι η εφαρμογή των νόμων έναντι όλων----Η ανεργία έπεσε κάτω από το φράγμα του ενός εκατομμυρίου – ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011----ELDORADO GOLD – Ξαναζεσταμένες απειλές----Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – Ξαφνικός έρωτας----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΡΤΥΡΑ: «Στη Χ.Α. μας μιλούσαν για τον ναζισμό».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Θύελλα για Κουφοντίνα – Σφοδρές αντιδράσεις ΗΠΑ, Βρετανίας, Τουρκίας  Καταδίκη από τα κόμματα----Μειώσεις «σοκ» για συνταξιούχους του ΤΕΒΕ----«Παγώνει» η επένδυση στις Σκουριές----Στήριξη Γιούνκερ στον Ραχόι----Συνωστισμός για αυτονομία στο φυσικό αέριο – ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ----Νυχτερινή διευθέτηση για τα κανάλια – Στο 5% Ο ΕΙΕΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ----Νέο «καμπανάκι» για πλειστηριασμούς – ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ---Η απιστία προσγείωσε το αεροπλάνο----Η παλιά Θεσσαλονίκη αποκαλύπτεται.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ-ΝΔ – Κοκορομαχούν αλλά μαζί ψηφίζουν τα αντιλαϊκά μέτρα… ----ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ - …Αγωνιστικό βήμα για τη συνεχεία τα συλλαλητήρια του  ΠΑΜΕ----ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – Ανάκαμψη για το κεφάλαιο με «λίπασμα» την αντιλαϊκή πολιτική----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ – Προμήνυμα για τις επόμενες αντεργατικές ανατροπές που συμφώνησε η κυβέρνηση----ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΩΝ – Η κυβέρνηση αναλαμβάνει τεράστιες πολιτικές ευθύνες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ με σκάνδαλο με Ρώσους! Πώς ο Στ. Πιτσιόρλας μπλέχτηκε με την κατασκευή χλιδάτου ξενοδοχείου στη Χαλκιδική----Προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας Διαφθοράς για τον Στουρνάνρα----Απίστευτη αίσχη! Αποθέωσαν τον Κουφοντίνα την ώρα που έβγαινε από τη φυλακή----Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ----ΒΑΤΕΡΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ----Στα “Paradise Papers” ο Καραβίας της Eurobank----Νέα ζωή στα κύτταρα έδωσαν οι επιστήμονες.

ΕΘΝΟΣ: ΓΕΡΟΥΝ, ΓΕΡΑ! Ομολογία Ντάισελμπλουμ «Σώσαμε τις τράπεζες σε βάρος των φορολογουμένων» «Στροφή» και για τα εργασιακά στην Ελλάδα----ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ – Άδεια και αντιδράσεις 48 ωρών----ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ – ΡΕΚΟΡ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ----ΕΞΩΧΩΡΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Ο Μ. ΖΟΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ OFFSHORE ΠΟΥ ΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ----ΔΙΠΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ – Ο ΝΙΚ ΚΕΪΒ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ----ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ – Με το ένα πόδι έξω από το Μουντιάλ – Ήττα με 4-1 από την  Κροατία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ» - ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ «17 ΝΟΕΜΒΡΗ»----ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΣ ΓΙΑ 140.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – ΝΕΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ----ΔΩΡΟ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ----Με SMS ΚΑΙ e-mail η ενημέρωση των γονέων για επιδόσεις και απουσίες μαθητών – ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ----ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ – «Οι αυτ-απάτες του Τσίπρα και των στελεχών του έχουν πλέον αποκαλυφθεί»----ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗΣ – ΚΡΟΑΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 4-1.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – Κυνική ομολογία κατόπιν εορτής – «ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»----Παραλήρημα Ν.Δ. – ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ 48 ΩΡΩΝ----ΚΑΥΣΗ ΝΕΚΡΩΝ – Είναι μακρύς ο δρόμος για το αποτεφρωτήριο----ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ηλεκτρονικό σύστημα στάθμευσης----ELDORADO GOLD _ Ο πέμπτος εκβιασμός----ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – Στρίβειν διά της… διπλωματίας.

ΤΑ ΝΕΑ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – Άρον άρον υπέγραψε με αυτόν – Το υπουργείο Άμυνας αγνόησε τηλεγράφημα της πρεσβείας μας στο Ριάντ που ξεκαθάριζε ότι ο Β. Παπαδόπουλος δεν εκπροσωπεί τη Σαουδική Αραβία----ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ – ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ – Σφοδρές αντιδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος – Ο Γιώργος Βούτσης (γιος του Προέδρου της Βουλής) στην… επιτροπή υποδοχής έξω από τον Κορυδαλλό----ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΛΛΑ… Η «ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ----ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ – ΚΡΟΑΤΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 4-1.

ESPRESSO: ΡΙΑΛΙΤΙ με γυμνούς «πειρασμούς» ΠΟΥ ΞΕΜΥΑΛΙΖΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΥΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΕ ΔΕΛΕΑΡ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΩΝ 50.000 ΕΥΡΩ----Νοσηλεύτρια άγγιξε την Αγία Ζώνη και ένιωσε το χέρι της να θεραπεύεται----Στο σκαμνί για τον φόνο της μεσίτριας ο αγγειοχειρουργός----Η Παπαγγελή «κυνηγά» τον Μπογδάνο----Τι κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό ηθοποιού στη σειρά «Παρθένα Ζωή»----Τα… γυρνάει ο δολοφόνος της Δώρας----ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ.