X

Προφυλακίστηκε η γυναίκα που σκότωσε τον γείτονά της

Η λακωνική δήλωση της γυναίκας, που σκότωσε τον γείτονά της, λίγο αφού αποφυλακίστηκε. Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος.

Ant1news

Προφυλακίστηκε η 26χρονη τοξικομανής, η οποία λίγο μετά την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους, ήταν καταδικασμένη για ληστεία, σκότωσε έναν 35χρονο γείτονά της, πατέρα δύο παιδιών.

Η 26χρονη βρέθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα. «Συγγνώμη, δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος», δήλωσε ενώ οδηγούταν στη φυλακή.

«Γιατί την αφήσατε ελεύθερη; Για να σκοτώσει τον άνδρα μου;», οδυρόταν η σύζυγος του θύματος και μητέρα των δύο μωρών του.

Όπως είπε η ίδια, ο σύζυγός της διαμαρτυρόταν συνεχώς λόγω των επεισοδίων που προκαλούσε η δράστης της δολοφονίας του, η οποία όπως λέει, κυκλοφορούσε με δύο μαχαίρια.

 

 

 

Ένα από αυτά ήταν και το φονικό.

Η συνάντησή τους έγινε το βράδυ της Παρασκευής και μεταξύ τους δημιουργήθηκε ένταση, όταν εκείνος της έκανε παρατήρηση. Εκείνη, τον κάρφωσε στην καρδιά, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, η οποία υπέστη σοκ.

 

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η 26χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη με όρους με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας για την κατηγορία της ληστείας σε βάρος ενός Ηρακλειώτη, τον οποίο είχε «αλιεύσει» για ερωτική συνεύρεση μέσω αγγελίας. Σε βάρος της υπήρχε και καταδικαστική απόφαση κάθειρξης 10 ετών και πάλι για ληστεία. Τελικά και παρά τον προβληματισμό που υπήρξε, αποφασίστηκε να της δοθεί μια τελευταία ευκαιρία και να παρακολουθήσει πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. 

Φωτο: cretapost.gr