X

Θανατηφόρο τροχαίο στην αυλή της! (φωτο)

Απίστευτες εικόνες από το τροχαίο, με αυτοκίνητο να παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Ant1news

Ένα απίστευτο περιστατικό, αλλά δυστυχώς συνηθισμένο βίωσε μία κάτοικος της Χαλκίδας, όταν συνέβη θανατηφόρο τροχαίο στην αυλή του σπιτιού της.

Η κ.Ελένη ήταν μέσα στο σπίτι της, όταν τα ξημερώματα της Παρασκευής ένα αυτοκίνητο διέφυγε της πορείας του και προσγειώθηκε στην αυλή της.

Το όχημα, που κινείτο από Αρτάκη προς Χαλκίδα, διέφυγε της πορείας του, αναποδογύρισε, χτυπώντας πάνω στο δικό της αυτοκίνητο, διέλυσε τρία δέντρα και εκτοξεύτηκε έξι με εφτά μέτρα σε τοιχίο μέσα στην αυλή της.

‘Όπως περιέγραψε η ίδια, μιλώντας στον ΑΡΤ FM, «ο οδηγός είχε εκτοξευθεί έξω από το αυτοκίνητο του και βρισκόταν στο τσιμέντο της αυλής και πρέπει να ήταν αρκετές ώρες στο σημείο μέχρι να ξημερώσει».

 

 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού όπως δήλωσε η ίδια, «εδώ και 50 χρόνια προσγειώνονται αυτοκίνητα στην αυλή του σπιτιού μου. Η στροφή στο σημείο του σπιτιού μου αποτελεί επικίνδυνο σημείο με αποτέλεσμα όλα τα αυτοκίνητα όποτε βγαίνουν εκτός πορείας μπαίνουν στην κυριολεξία μέσα στο σπίτι μου. Έχω μυρίσει ανθρώπινη καμένη σάρκα όταν ήμουν πέντε χρονών από οδηγό που κάηκε μέσα στην αυλή μου. Τα παιδιά μου, τα παιδιά της αδερφής μου και τα εγγόνια της δεν έχουν βγει να παίξουν ποτέ στην αυλή του σπιτιού. Η ίδια κατάσταση εδώ και 50 χρόνια. Είχαμε χτίσει μια μάντρα πριν 30 χρόνια για να προστατευτούμε και ερχόντουσαν τα αυτοκίνητα και προσγειωνόντουσαν στη μάντρα. Επειδή αυτή η μάντρα όταν βγήκε το σχέδιο πόλεως για 30 πόντους θεωρήθηκε ότι παίρναμε κομμάτι του δρόμου. Μας υποχρέωσαν να την γκρεμίσουμε και από τότε μας έχουν αφήσει εκτεθειμένους. Όλα τα αυτοκίνητα προσγειώνονται στο σπίτι μας χρόνια τώρα! Πενήντα με εξήντα αυτοκίνητα συνολικά!», δήλωσε αγανακτισμένη.