X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Το κοινωνικό μέρισμα, η γενική απεργία στη Λέσβο για το μεταναστευτικό και οι αλλαγές στα capita controls μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η διανομή του κοινωνικού μερίσματος, η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στη Λέσβο για το προσφυγικό και η νέα χαλάρωση στα capital controls είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Ξέπλυμα φοροφυγάδων – Η Ν.Δ. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ – Αλ. Τσίπρας: Η Ελλάδα της αρπαχτής τελείωσε και δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι----ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CREDIT SUISSE – Το 1% κατέχει το 50% του παγκόσμιου πλούτου----Στη Βουλή το κοινωνικό μέρισμα – ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ----Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Προαιρετική η δικαιοδοσία του μουφτή----Τέλος το χάρτινο εισιτήριο----ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ – Δικαίωμα κάθε παιδιού να βρίσκεται στην οικογένειά του----Νέα χαλάρωση των capital controls.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Λέσβος εκπέμπει SOS – Γενική απεργία τη Δευτέρα – 32.000 οι κάτοικοι και 8.300 οι μετακινήσεις----Βούλιαξε η Σύμη από την κακοκαιρία----Δίνουν μέρισμα, κόβουν επενδύσεις – «Ψαλίδι» στο ΠΔΕ----Ο Νίμιτς καλεί την Αθήνα και τα Σκόπια – Διεργασίες για το όνομα----Εγκρίθηκε το πρώτο ψηφιακό χάπι----Γέφυρα με έντονο συμβολισμό στην Κριμαία----Τουρισμός μπαχαλάκηδων στην Αθήνα – Ενόψει Πολυτεχνείου----CAPITAL CONTROLS – Περαιτέρω χαλάρωση με άνοιγμα νέων λογαριασμών----Σε μερική χρεοκοπία η Βενεζουέλα – ΑΠΟ STANDARD & POORS.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ – Πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από τη λαϊκή κατοικία – Κυβέρνηση και τράπεζες σφίγγουν τον κλοιό με απειλές και καταστολή για τη «θωράκιση του τραπεζικού συστήματος»----44η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ – Ζωντανό και επίκαιρο το αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα του Νοέμβρη----«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ – Επενδυτικά «φιλέτα» για το κεφάλαιο σε Ενέργεια και μεταφορές----«ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ» - «Κανονικότητα» η χαμοζωή και η διαχείριση της ακραίας φτώχειας----ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ-ΣΥΜΗ – Σοβαρά προβλήματα σε κρίσιμες υποδομές----ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Πλήρης εναρμόνιση με αντιδραστικές κατευθύνσεις της ΕΕ----ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ – Την αλληλεγγύη του εκφράζει το ΚΚΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΑΙ στο μέρισμα λέει το 59% - Δημοσκόπηση της Pulse για τη δημοκρατία καταγράφει το κλίμα για τα «δώρα» Τσίπρα – Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ, παρότι η «ψαλίδα» πέφτει σε μονοψήφιο ποσοστό (9,5%) – ΟΔΗΓΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ----Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν για το πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιου----ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» BMW ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΔΙΝΟΥΝ 11.700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ----Απίστευτη ομολογία Βούτση! Δεν νομοθετήσαμε πάντοτε όπως επιβάλλει το Σύνταγμα----Μαθητές (μετά από κλήρωση) θα ταξιδέψουν με υποβρύχιο----Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ----Κι άλλη «βόμβα»: Γυναίκα τραπεζίτη μπλεγμένη σε σκάνδαλο με «κόκκινα» δάνεια.

ΕΘΝΟΣ: Άρθρο του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και του Στέφαν Λεβέν στο «Έθνος» - «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ»----ΣΠΑΝΕ ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ----PARADISE PAPERS –Ο Μοσκοβισί, το σκοτάδι και τα «βαμπίρ» της φοροδιαφυγής----«ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΕΝΙΡ» - ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ----ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ – ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η κοροϊδία με τα αναδρομικά των συνταξιούχων – ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ----ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΡΤΑ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΜΠΛΚΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ----ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – «ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ»----Αλλαγές στα capital controls για χρήματα από καταθέσεις στο εξωτερικό – ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ----Εμφύλιος ιερέων στις εκλογές του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος – ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σαμποτάζ στο Λονδίνο – Η ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΖΟΦΕΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ – Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ----ΝΕΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ----Πυρά κατά μηδενιστών και καταστροφολόγων----ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – Οικογενειακές ιστορίες… στο ΚΕΕΛΠΝΟ----ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – Από αύριο, χαρτί τέλος----Δεν υπέγραψε τη σύμβαση και απολύθηκε – ΣΤΟ «ΒΗΜΑ» ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ----ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ – όταν γράφεις, δεν νιώθεις ελεύθερος----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ.

ΤΑ ΝΕΑ: Σεσημασμένο πλεόνασμα – ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ – Η στάση πληρωμών από το Δημόσιο για να δώσει μέρισμα πνίγει την οικονομία----ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ – ΤΟ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ» ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ----ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΤΟ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ----ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ----ΙΤΑΛΙΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ESPRESSO: ΣΟΚ! Κυκλώνας ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Πότε και πού θα «χτυπήσει» το ακραίο καιρικό φαινόμενο----«Βρέθηκα σε απόσταση δευτερολέπτων από τον θάνατο και ένιωθα ήρεμος» - ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ «ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ»---Γιος επιχειρηματία που κεράτωσε τη σύζυγό του ζητάει και τα… ρέστα! Η Espresso ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ----Χαμός για τους Onirama στο συμβούλιο του Μπουτάρη----Το «βαθύ λαρύγγι» πίσω από τα «ντου» στα σπίτια παικτών του Ολυμπιακού----Στη σκηνή ο Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια με την υγεία του----Έπιασαν κι άλλο «μπουμπούκι» για την απαγωγή του Λεμπιδάκη.