X

Κραυγή αγωνίας για τον άτυχο Γιώργο Ιωαννίδη

Η περίοδος κάλυψης των εξόδων του από τον ΕΟΠΠΥ έληξε και έτσι υποχρεούται να φύγει από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε...

Ant1news

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η αδερφή του άτυχου Γιώργου Ιωαννίδη, ο οποίος μετά από ατύχημα που είχε τον περασμένο Μάιο στην Κατερίνη, νοσηλεύεται με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο κέντρο αποκατάσταση “Animus” στη Λάρισα.

Η οικογένεια του 32χρονου αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και η περίοδος που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ έληξε, με αποτέλεσμα να υποχρεούται να φύγει από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται.

Τα έξοδα νοσηλείας του είναι δυσβάσταχτα, αφού περιλαμβάνουν την διαμονή του, τη διατροφή του, τις ιατρικές του εξετάσεις αλλά και τις φαρμακευτικές του αγωγές. Ενδεικτικά οι νοσηλευόμενοι καλούνται κάθε μήνα να πληρώσουν περίπου 1.500 ευρώ ως συμμετοχή ασφαλισμένου, ενώ το υπόλοιπο ποσό, που μπορεί συνολικά να φτάσει και τις 6.000 με 7.000 ευρώ, καλύπτεται από την ασφάλειά τους.

Αυτό το ποσό κρίνεται απαγορευτικό για την οικογένεια του άτυχου Γιώργου, ενώ την ίδια ώρα απαιτούνται περίπου 10.000 ευρώ για να αγοραστεί ένα ειδικό κρεβάτι, ένα ειδικό καρότσι και άλλος εξοπλισμός υποστήριξης, φάρμακα αλλά και για να διαμορφωθεί ο χώρος του δωματίου που θα τον φιλοξενήσει

Ήδη γίνονται προσπάθειες οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας. Χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης έβγαλε σε δημοπρασία τη φανέλα του, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, να δοθούν στον μαχητή Γιώργο!

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει βοηθώντας τον Γιώργο, μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στον παρακάτω λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα:

Γιώργος Ιωαννίδης

Εθνική Τράπεζα / Αριθμός λογαριασμού: 373-003418-58, Iban:GR8601103730000037300341858

Δικαιούχος: Ιωαννίδου Μαρία (αδελφή του Γιώργου)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980722881.