X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η πολύνεκρη τραγωδία στη Δυτική Αττική από την κακοκαιρία, η κατάληψη στο ΕΜΠ και η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η φονική κακοκαιρία με 15 νεκρούς, 17 τραυματίες και αγνοούμενους στη Δυτική Αττική,  η κατάληψη του Πολυτεχνείου από αντιεξουσιαστές, καθώς και η συμφωνία κυβέρνησης-συμβολαιογράφων για πλειστηριασμούς είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Ανθρώπων έργα – ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 15 ΝΕΚΡΟΥΣ – Μπαζώματα ρεμάτων, αυθαίρετες κατασκευές και κακοτεχνίες στην εθνική οδό παρεμπόδισαν τη φυσική ροή των υδάτων και οδήγησαν στην τραγωδία στην Μάνδρα και στις πρωτοφανείς καταστροφές στη δυτική Αττική – Κήρυξη εθνικού πένθους από τον πρωθυπουργό, δέσμευση για εμπεριστατωμένη διερεύνηση των αιτίων της τραγωδίας και εντολή για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας και στήριξης των πληγέντων.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Φονική εκδίκηση της φύσης – Τουλάχιστον 15 νεκροί στη Δυτική Αττική – Τόνους λάσπης κατέβασαν τα μπαζωμένα ρέματα----Το Πολυτεχνείο στο έλεος των αναρχικών----Μπλόκο ΣτΕ σε ελέγχους προ του 2011----Εισαγγελική έρευνα για τα δάνεια – ΥΨΟΥΣ 7,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ----Το μυστηριώδη έγγραφα της Βουλής – ΑΠΟ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ----Στήριξη Ρωσίας στη Βενεζουέλα----Ο “Mr Bitcoin” μιλάει στην «Κ».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΕ ΜΑΝΔΡΑ-ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ – ΕΓΚΛΗΜΑ προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής----44η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ – Η μαζική συμμετοχή στην αντιιμπεριαλιστική πορεία απάντηση στην προσπάθεια παρεμπόδισης του αγωνιστικού γιορτασμού----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Προκοπή θα δει ο λαός μόνο με ανατροπή εκ βάθρων αυτού του σάπιου συστήματος.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΡΑΤΟΣ δολοφόνος – ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 15 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΥΓΡΟ ΤΑΦΟ – ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – Τεράστιες ευθύνες της Δούρου, του υπουργείου Περιβάλλοντος και των δημάρχων – Οι μετεωρολόγοι (που κι αυτοί εκτέθηκαν) προειδοποιούν για νέα ακραία φαινόμενα – Εθνικό πένθος κήρυξε ο Τσίπρας----Το ΣτΕ τορπιλίζει τους φοροελέγχους πριν από το 2012----ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΞΑΦΑ! ΑΓΡΙΟ «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ----Τακτικές Άουσβιτς από τους Γερμανούς για τους Έλληνες ταξιδιώτες----Πλειστηριασμοί από 29 Νοεμβρίου! Συμφώνησαν κυβέρνηση-συμβολαιογράφοι----Δημοσκόπηση: Έκπληξη αν κλείσει η αξιολόγηση χωρίς νέα μέτρα, λέει το 61%.

ΕΘΝΟΣ: ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ – Φονική κακοκαιρία με 15 νεκρούς, 17 τραυματίες και αγνοούμενους στη Δυτική Αττική – Εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός – Άμεσα μέτρα αποκατάστασης των πληγέντων – Το μπαζωμένα ρέματα και τα λάθη δεκαετιών – Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών----ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ – ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ----ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ – ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ----ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ – Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΑΛΩΣΕ» ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΜΕ 90-83.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ έπνιξαν 15 ζωές – ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥΣ «ΣΟΥΡΕΣ» ΚΑΙ «ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ----ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ – ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΛΑ… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ----ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ Ε3 ΓΙΑ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ----Η AirBnb δεν έχει λάβει αίτημα για φορολόγηση των μελών της----ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ 29 ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, 15 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 17 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ----Αυτοδιαψεύδονται Ξαφά και Ν.Δ. – ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ «ΕΦ.ΣΥΝ.»----ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Εκδήλωση-πρόκληση στη ΔΕΘ από χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς Σέρβους του υπερεθνικιστικού κόμματος του Σέσελι.

ΤΑ ΝΕΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ – ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ, ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ----ΤΩΡΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΞΕΚΙΝΟΥΝ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ----ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΥΠΟΘΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2011 – ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ.

ESPRESSO: ΤΡΕΜΩ για τη ζωή μου! ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΡΙΑΛ «4χχχ4» ΣΤΟΝ ΑΝΤ1----Υδάτινος Αρμαγεδδώνας «κατάπιε» ανθρώπους, σπίτια και αυτοκίνητα – Αδιανόητη τραγωδία στη δυτική Αττική----Ο ωραίος Πάρης φέρνει το Χόλυγουντ στην Ελλάδα---Ο Παρθένης βρήκε τον «άνθρωπο του» μετά το διαζύγιο----Ο Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια» ζητούσε ναρκωτικά από πορνοστάρ.