X

Κατηγορίες και κατά του Σταλόνε για σεξουαλική παρενόχληση (βίντεο)

Τι υποστηρίζει η καταγγέλουσσα για τον ίδιο και τον σωματοφύλακα του. Συνεχίζεται ο "ορυμαγδός" αποκαλύψεων για τον Κέβιν Σπέισι. "Ράπισμα" από την Μέριλ Στριπ.

Ant1news

Το όνομα του Σιλβέστερ Σταλόνε προστέθηκε στο «κάδρο» των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση.

Μυστική έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να είχε εξαναγκάσει μία 16χρονη να κάνει στον ίδιο και στο σωματοφύλακά του στοματικό έρωτα το 1986, στο περιθώριο των γυρισμάτων της ταινίας «Over the Top». 

Τόσο ο Σταλόνε όσο και ο σωματοφύλακας του, της είπαν ότι είναι παντρεμένοι και πως αν μιλήσει σε οποιονδήποτε για ότι συνέβη, θα της «ανοίξουν το κεφάλι». 

Χωρίς τέλος μοιάζουν και οι αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι. Μετά από έρευνα που διενήργησε το θέατρο «The Old Vic», όπου ο διάσημος ηθοποιός εργαζόταν ως καλλιτεχνικός διευθυντής μεταξύ 2004 και 2015, προκύπτει ότι «ενήργησε ανάρμοστα» σε τουλάχιστον 20 ανθρώπους, όλους ενήλικες. 

Τα σκάνδαλα έχουν διαβεί και το κατώφλι του Καπιτωλίου, καθώς ραδιοφωνική παραγωγός κατηγορεί τον γερουσιαστή Αλ Φράνκεν ότι της άγγιξε το στήθος ενώ κοιμόταν και ότι την ανάγκασε να τον φιλήσει, το 2006, οπότε εκείνη εργαζόταν ως κωμικός.

Σε αποκαλύψεις ότι είχε δεχθεί – και μάλιστα δύο φορές - σωματική κακοποίηση στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτά τα δύο “επεισόδια” της άλλαξαν για πάντα την ζωή.