X

Nα σπείρει τον τρόμο τα Χριστούγεννα απειλεί το ISIS

Επιθέσεις «μοναχικών λύκων» την περίοδο των γιορτών ζητά το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος. Προειδοποίηση από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Ant1news



Κάλεσμα στους υποστηρικτές του ISIS  για τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απηύθυνε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός των τζιχαντιστών.  

Μέσω του Telegram, που πρόσκειται στο ISIS, ζήτησε χτυπήματα από «μοναχικούς λύκους», όπως μεταδίδει η αμερικανική υπηρεσία SITE, η οποία παρακολουθεί την προπαγάνδα των ισλαμιστών στο διαδίκτυο.

Τα μηνύματα συνοδεύονται από αφίσα που εικονίζει τον σκούφο του Άγιου Βασίλη, ένα μαχαίρι και το ειρωνικό σύνθημα «Απλά τρόμος για όλους, και ένα νέο έτος γεμάτο τρόμο».

H Ευρώπη αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μέσω ταξιδιωτικής οδηγίας.

"Το Υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες για τον αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη, ειδικά στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν βρίσκονται σε εορταστικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις", προειδοποίησε την Πέμπτη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.