X

Η δυτική Αττική μετράει τις “πληγές” της

Στους 19 πλέον οι νεκροί από την τραγωδία. Νέο κύμα κακοκαιρίας θα χτυπήσει από σήμερα τη χώρα. «Μπαλάκι» οι ευθύνες σε πολιτικό επίπεδο.

Ant1news

Η κακοκαιρία που έπληξε όλη την Ελλάδα, μετατράπηκε σε εθνική τραγωδία στη δυτική Αττική, που θρηνεί 19 νεκρούς.

Σήμερα το πρωί ένας ακόμη άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Μάνδρας. Ο νεκρός άντρας δεν είναι γνωστό αν  είναι ένας από τους αγνοούμενους καθώς θα πρέπει πρώτα να ταυτοποιηθεί.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν ακόμα δυο πτώματα στην θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας.

Μέχρι να γίνει η ταυτοποίηση των θυμάτων δεν μπορεί πλέον να προσδιοριστεί ο αριθμός των ατόμων που ακόμα αγνοούνται.Μόνο στην περιοχή της Μάνδρας η Πυροσβεστική δέχθηκε χθες 250 κλήσεις για παροχή βοήθειας. Επιπλέον, άλλες 70 κλήσεις δέχθηκε από την Αθήνα και την Αίγινα και 350 από την Κατερίνη.

 

Δώδεκα άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας είναι πιο σοβαρή και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

 

Την ίδια στιγμή ένας πόλεμος ευθυνών έχει στηθεί πάνω από την περιοχή που δοκιμάζεται ακόμα και σήμερα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

 

Η κακοκαιρία χτύπησε έντονα και την Πιερία, ενώ από σήμερα ένα νέο «κύμα» θα δοκιμάσει τις αντοχές των πολιτών σε πολλές περιοχές της χώρας.